Måndagmorgon

Måndag morgon! Gäsp! Jag har precis knallat inom konditoriet vid kontoret för att köpa mig en stor stark kopp kaffe. Nu är det en ny jobbvecka och den vanliga måndagsenergin är som bortblåst. Jag känner mig trögstartad. Kanske är jag i behov av lite julledigt, lite D-vitamin och lite sol? 
Men först ska jag ta mig igenom denna jobbdagen. Ute är det grått och ruggigt och regnet slår mot rutan. Ikväll ska jag iallafall gå på vattengympan och jag har inga förväntningar mer än att jag hoppas att det ska bli underbart skönt att glida ned i den uppvärmda bassängen. Sen ska jag gympa loss med en massa andra preggon. 
På bilden ser ni världens snabbaste pastarätt. Under tiden som pastan kokar mixar du ihop pinjenötter, vitlök, salt, peppar, basilika och olivolja. Vips så har du egen pesto. Ett litet tips om ni också är måndagströtta och behöver dels ett snabbt recept och dels en varm gosig pasta till ikväll. Vem vill äta en kall sallad på en ruggig höstkväll!?
 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Villa Freja
9 år sedan

Så gott med pesto.
Jag längtar också efter sol. Att riktigt få boosta mig i sol och värme. Så skönt. Kram.

Käthes Mode
9 år sedan

Ser jättegott ut!

Hanna
9 år sedan

Det där ser riktigt gott ut!

Frida Svensson
9 år sedan

aha ja men då förstår jag att du är så intresserad av det. det måste vara häftigt att jobba med förlossningar. se barn komma till världen! =)

Kvartettmamman
9 år sedan

Ja såklart är man det när man själv är gravid. Mitt mål är att jobba inom förlossning eller perinatal. Så jag älskar alla program om förlossning m.m 🙂

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x