Premiär för babyshowerbesök

 Igår gick jag på min första babyshower någonsin. Och det var hur kul och mysigt som helst! Vi träffades på hotell Renaissance i Malmö och åt deras afternoon tea. Alltså, maj gad! Vad gott det var! Helt fenomenal! Det var en traditionell afternoon tea, och det brukar vara dem jag gillar bäst. Scones, snittar och bakverk. Och massa te!

 Det märks verkligen att man är i skaffa-barn-åldern för där var både bebis och magar på flera av besökarna. Det känns som det är en baby-boom eller så tänker jag bara på det nu när jag själv är preggo. Igår firade vi min vän Sara som ska få en bebis bara någon månad innan mig. Det ska bli kul att vara mammaledig tillsammans med en vän. Någon att få lite mer vuxet utbyte med. Men såklart också tips och råd kring hur hon upplever den här tiden.

 Så fin hon är, morsan! Hon har köpt klänningen på ASOS och igår natt, i ett stadie och ofrivillig vakenhet, scoutade jag typ alla preggoklänningar som finns på ASOS. Så mycket snyggt! Måste nog go bananas om inte allt för länge till. 

Här har vi dem! De fina systrarna C. Alltså hur mysigt är det inte när jag och min syrra hänger med dessa syrror? Systerhäng is the shit! 

Idag blir det ett efterlängtat besök på Miljögården och sen en liten eftermiddagsfika med svärisarna. Skön söndag på er så hörs vi senare idag!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

tack för bra tips! det spar jag till nästa göteborgstur!

Frida Svensson
9 år sedan

absolut! jag tror det är för två personer och uppåt. och mycket prisvärt. kolla mer info här: http://rosenbaranddining.se/afternoon-tea/. kraaam!

FruVendela
9 år sedan

Det ser ju trevligt ut det där. Brukar ta en afternoon tea ibland här i Göteborg också. Hotell Dorsia, kan verkligen rekommenderas./Vendela

Käthes Mode
9 år sedan

Så fint det ser ut! Går det att boka för mindre sällskap också?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x