Möhippor och skumbad

Från sekunden jag klev ut genom dörren i morse har jag längtat hem. Idag har varit en sådan dag. Långsam och sömnig. Jag har längtat efter ett hett vaniljdoftande skumbad, doftljus och god mat. Jag fick precis allt detta. När jag klev av bussen i eftermiddags ringde David och sa att han tappade upp badet åt mig. När jag kom hem var det bara att hoppa rätt ner. En fuktgivande mask fick verka medan alla stela muskler slappnade av till ljudet av radion. Klockan är åtta och jag är redo för sängen. Hela jag doftar som en liten efterrätt och jag kommer på mig själv med att ligga och snusa på min arm. Nu ska vi krypa ner bland mjuka lakan och titta på en film. Gosford Park. Engelska lordar och ladys är precis vad jag vill ha idag!

Idag fick jag en inbjudan till en möhippa och jag blev så glad. En gång tidigare har jag blivit bjuden på en möhippa men jag kunde tyvärr inte gå på den. Jag ska kolla kalendern och hoppas innerligt att jag kan gå. Det kommer bli en mycket chic tillställning om jag känner de inblandade töserna rätt. 

Och vet ni? Vi har hittat ett för jäkla bra hus ska ni veta! Jag flyttar in mentalt redan. Visualiserar mig med en kopp kaffe ute i trädgården. Hur jag kommer hem från jobb och går rätt ut och sätter på vattenspridaren. Hur jag hänger tvätt ute i sommarvinden. Kanske ett rum får bli en walk in closet? Två badrum! Aldrig mera slagsmål om vem som ska vara på toaletten på morgonen! =) Kan vi alla hålla tummarna nu!

Nej, nog om detta. Sängen lockar som attans och jag är så sömnig att jag ser i kors. En varm kopp mjölk med honung och jag kommer sova som ett litet barn om 3…2….1….. ZZZzzzzz…..

2 Responses

  1. baraetthem skriver:

    Vad glad jag blev av din kommentar!! Rara du! Och så hittade jag till dig som också har en mysig blogg:) Och din kväll lät väldigt mysig och skön, hoppas du somnar tidigt och sover gott hela natten!
    Kram fredrika

  2. Mirre Syr skriver:

    Vad spännande det låter! Hoppas, hoppas att ni får det! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *