Rund och Sund

Alltså jag kan inte smälta hur otroligt gulligt namn detta lilla träningscentrum har. ”Rund och Sund”! För gravida och nyförlösta! För precis så vill jag ju va under graviditeten, rund och sund.Med foglossningen är det inte alldeles enkelt att promenera längre sträckor så då är vattengympa ett mer skonsamt alternativ. 

Jag är iallafall inbokad på vattengympa för de närmsta 11 veckorna. Så skönt det ska bli att under de kalla vintermånaderna få flytta runt i en uppvärmd bassäng och gympa lite och sen göra avslappningsövningar. Gud, längtar! Premiären blir på måndag! Då ska jag guppa runt med de andra morsorna! Så fint! <3

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Bakom dörr nr. 11
9 år sedan

Vad härligt det låter med vattengympa och i en varm bassäng dessutom.
Jag simmade mycket när jag var gravid (typ 17 år sedan) i en iskall bassäng, hua
Trevlig kväll till dig
Kram Pia

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x