Att inspireras av min syster

Eftersom denna dagen är all about Paula är det inte mer än rätt att ni får en sneakpeak på hur hon har det hemma. Paula är så sjukt duktig på inredning. Hon hittar alltid alla de sakerna som jag trumpet säger men åh jag vill ju också ha en sån. Vi har konstaterat att jag fick en bakbegåvning från farmor och att Paula fick en odlingsbegåvning av Oma. För på Paulas balkong pågår just nu ett odla-upp-från-frön-projekt och tillsammans med paljettklänningen ser de där kryddorna verkligen ut att trivas. 

 Oma och Opas gamla lampa får lysa på farmor och farfars bröllopsbild! <3

Så nu står jag och firar syrran och alla hennes duktiga klasskompisar och under tiden får ni titta lite på allt fint hemma hos Paula. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

haha ja mig med! men studenten var det många år sedan hon tog. Det har varit universitetsexamen! 😉
kram på dig!

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar.
9 år sedan

Vad härligt med studentfirande! Det gör mig alltid så nostalgisk på något sätt. 🙂

Hoppas du har en fortsatt fin helg!

Helén i Vilrummet
9 år sedan

Fint hon har det!1
Kram Helén

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x