Nu….3 veckors semester!

Om bara ett par minuter, mindre än en timme ska jag stänga min kontorsdörr, släcka ner datorn, stoppa in alla akter i aktskåpet, släcka lampan och alla fönster och ta en djup utandning. För nu ska jag ha semester! Min första riktiga betalda semester på jag vet inte hur länge, om än någonsin.

Jag ska läsa, sola, baka, blogga, måla naglarna i härliga färger. Redan idag startar jag med laxrosa på händerna och knallrosa på tårna. Jag ska grilla, åka på utflykt, äta gott, dricka gott och vältra mig i alla de skönhetsprodukter som bara väntar på mig.

Känslan i mig just nu går knappt att beskriva. Det har varit intensiva, galna och underbara månader sedan jag började på advokatbyrå. Men dagarna fylls av andras och mina känslor, problem ska lösas, fruktansvärda berättelser ska lyssnas på och jag känner mig rätt slut just nu.

Det är alltså det här som är livet på en pinne!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Kashaya
11 år sedan

Fina nagellack och härligt med semester.=) Själv har jag en vecka kvar innan jag får semester.

Sv. Japp jurist jag med, fast på myndighet.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x