När hjärtat exploderar av längt

Det har precis hänt något galet stort och jag bara villa kasta mig på bloggen för att berätta för er. Efter hemmafesten med Feministiskt initiativ pratade min vän med sin vän, som är aktiv i Folkpartiet. Hon pratade om att FI trots allt är åt det röda hållet och det väcker frågor kring hur funkar feminism utan socialism. Kan man vara blå och feminist? (Ja, självfallet kan man det).

10 minuter senare damp ett sms ner i min väns telefon. 60 minuter senare var jag inbjuden till ett event. I slutet av sommaren kör vi ett nytt homeparty, hemma hos min vän, men denna gång får vi besök av självaste jämställdhetsministern! Maria Arnholm från Folkpartiet ska sitta ner med oss. Det är helt osannolikt stort. Hon kommer berätta om feminism från en liberal synvinkel och sen tid för frågor och diskussion. 

Är ni läsare politiskt intresserade? Är ni feminister, antifeminister eller möjligen nyfikna på feminism? vill ni att jag skriver mer om det eller tipsar om filmer, böcker osv? Keep me posted!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x