Mitt första fotojobb

Minns ni att jag fick äran att fota ett ungdomsparti under deras förberedelser inför 1 maj, samt under själva demon?  Jag har nu suttit och knepat och knåpat med bilderna ett tag och ville visa er några. Även om jag själv inte är vänsterpartist, eller medlem i ung vänster heller, kan jag uppskatta de här ungdomarnas engagemang och passion. Det var så roligt att få prata med dem, hur de ser på världen och sin framtid. Jag älskar ungdomar! Av alla människor älskar jag mest när jag får jobba med ungdomar. Och dessa ungdomar var inspirerande. Hur de såg ut, deras passion och driv, kameran gick av sig själv. Och under denna dagen tog jag mina två bästa bilder någonsin (om en får säga så själv). Jag visar er i ett annat inlägg. 

 Denna människa är typ min musa! Ville aldrig fota något annat förutom hen! Så vacker och med det mest sorgesamma uttryck. Hens vän, fotot här nedan, hade samma effekt på mig. Jag ville bara fota dessa två hela tiden. Fina personer! <3!

Partipolitiken kan man tycka vad man vill om, men ungdomar med engagemang och med en eld i bröstet, det är bannemej så oerhört fint och viktigt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x