Och himlen öppnade sig

 Ujujuj idag har jag jobbat en riktigt lång dag och det var med en lång utdragen suck som jag äntligen steg in genom dörren. Av med alla kläderna och på med mjukiskläderna. Utanför är det som om sommaren aldrig ens varit här. Himlen är gråsvart och det regnar oavbrutet. Jag vart till och med så frusen att jag gick runt i lägenheten och tände en massa ljus. (så ja, nu är det nästan lite julkänsla!?). Jag är en riktig vanemänniska och jag inte bara gillar, utan älskar, rutiner. Samma sak varje dag. Det ger bomull i själen för mig. Ikväll ska jag göra vad jag alltid gör. Äta middag framför Netflix (hey, jag är gräsänka!), ta en varm dusch och sen läsa alla era bloggar!

 Vi har ju gjort om lite sen jag bloggade om skoskåpet. Äntligen fick vi upp fågeltavlorna vi köpte på loppis. De blev perfekta med en brun ram från IKEA. Ett fikondoftande värmeljus, en lampa som skänker det där varma inbjudande ljuset och hallen har gått från att vara stendöd till att verkligen göra mig lycklig. Om jag kommer hem sent på kvällen, och David redan gått och lagt sig, tänder han den där varje lampan, och det blir den mysigaste känslan när jag sen kommer hem. Här bor jag, här är min tryggaste plats.

Jag blev alldeles till mig när jag låtit det här ljuset brinna några timmar. Då uppenbarade det sig ett litet fint och varmt visdomsord. A life filles with wonder is a wonderful life. Men är inte det ett härligt motto att leva efter? Ljuset kommer från Rituals. Och jag är beredd att förlåta den lite för svaga doften för den här mysiga överraskningen.

Förresten, mina vänner, kan ni inte tipsa mig om era favvisbloggar. Kanske er egen, den som ger er bomull i magen eller den ni tror skulle falla mig i smaken! Överrös mig! Jag älskar bloggar och är ständigt på jakt efter nya guldkorn!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

åh tack på tips! jag ska genast kasta mig över dem med hull och hår!! =) tack för hjälpen! ha nu en trevligledighet. kram!

Den där Victoria
9 år sedan

Så fint och visst är det skönt att vara gräsänka ibland och bara lufsa till sig och äta framför TV:n, vardagslyx i sin enkelhet.

Hmm, favoritbloggar, det är ju dom jag har på min blogglista i min blogg, sen har jag en drös som jag följer via bloglovin också. Men om jag ska dra några såhär på en gång så är det Knaada.com , Emschen.se och lilla.u.blogspot.com, fina kreativa bloggare som inspirerar i ord och i bild.

Kram Victoria

anettan
9 år sedan

För mig låter det jätte mysigt att äta middag i myskläder och Netflix….mys på! Kram Anette

anettan
9 år sedan

För mig låter det jätte mysigt att äta middag i myskläder och Netflix….mys på! Kram Anette

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x