God morgon världen

Det är inte klokt vad veckan har gått snabbt. Nu är det fredagmorgon och jag sitter och kliar mig i ett hår som såg en borste senast i söndags. Snart har denna semesterveckan tagit slut men det gör mig ingenting alls. För jag jobbar bara i tre veckor och sen väntar tre låååånga veckor semester till. 

Om vädret är lika livskrisigt som det varit de senaste dagarna får vi allt hålla oss inomhus även idag. Men jag kan iallafall tänka mig att lira en timmas tennis till. Det var så himla skoj härom dagen.

Nu ska jag återgå till min frukost och drömmar om en liten vit fluffig hund som kanske ska bli min bebis. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Bakom dörr nr. 11
9 år sedan

Va gott det ser ut.
Du har fått en liten utmaning hos mig 🙂

Kram Pia

Bakom dörr nr 11
9 år sedan

Det där såg gott ut. Jag jobbar denna veckan sen har jag 4 härliga semesterveckor 🙂
Du har fått en liten utmaning hos mig idag 🙂

Ha en bra dag !
Kram Pia

dianasdrömmar
9 år sedan

Men vart tog sommaren vägen…kram Diana

Browneyedgirl
9 år sedan

En vit fluffig vovve lät ju sååå mysigt 🙂
Ja vilket trist väder 🙁 men efter regn kommer sol. Du ska se att det bästa vädret kommer när du har nästa semester….eller hur? Kram och tack för du tittade in hos mig.

efji.se - en blogg om tv-serier
9 år sedan

mums

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x