Bland skönhetsprodukter och vita fluffiga hundar

Det som alldeles särskilt utmärkt sig denna semestervecka är 1) all tid jag har lagt på skönhetsbehandlingar på mig själv och 2) att jag har pengar som bränner hål i min plånbok. Fi satan vad sugen jag är på shoppa. Jag har hittat lampor och överkast, kuddar och skitdyra sänglakan och jag känner att jag bara måste ha dem. 
L-I-V-S-V-I-K-T-I-G-T!

MEN en annan måste spara sina slantar för eventuellt så ska vi adoptera en liten hund. Ja, ni läste rätt. En liten liten vit och jättefluffig liten sak, som heter Klara, kanske ska komma hem till oss. Klaras matte älskar henne men ja, livet gör att man ibland inte kan ta hand om ett djur på det sätt man vill. Så vi ska få träffa Klara och provbo ihop en vecka. Jag är jätterädd men hemskt glad. Gladast är jag över hur David tar detta. Jag har en 31-årig man som just nu går runt och berättar att nu gör hunden kanske det här och tänk nästa gång vi har fredagsmys då ska hunden ligga där och pekar på en plats mellan oss i soffan. David har längtat efter en hund hela sitt liv och det känns så fint att se honom så lycklig. Jag har aldrig haft en hund och har väl alltid haft ett de är väl gulliga på avstånd kind of attitude. Men jag ser mig ta mig an detta med hull och hår.

Nu ska det köpas regnkläder och stövlar, kanske en lite chic ”jag är fritidsklädd men ändå rik” typ av jacka. Jag kommer ta mig ner till hundbadet och Ribban i Malmö och snickesnacka med de andra fotbollsägarna. Jag kommer ha en korg på mitt kontor där den lilla ängeln ska få sova sig igenom mina klientmöten. 

Ja, nu är det ju inte klart än. Och kanske blir det ett ja men kanske blir det också ett nej. Men då har vi åtminstone testat. Och det blir inte värre av att ni vet. Jag tycker det är skönt att ha er med på vägen och berätta om allt det här spännande. För jag hade en gång en brevkompis som alltid sa det enda du kan ta ut i förskott är lycka. Alltså, han var inte dum den!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
9 år sedan

Vad mysigt med hund! Jag har tidigare fött upp rasen Japansk spets men idag har hi av olika anledningar ingen hund alls. Får skaffa mig en när jag blir pensionär. 🙂

Tack för kommentaren om Nellies Youtubeklipp, skrattade gott åt den. Ja, hon vill ju så gärna lägga upp filmer och hon har spelat in en idag där hon sätter betyg på sitt lördagsgodis. Såååå seriös men för oss vuxna är det så kul och befriande att klippen inte är så perfekta. 🙂

Kram Linda

Maria
9 år sedan

Hahahaha nej men vad sött och så roligt att han bah; amen hunden kan ligga där när vi ser tv <3 lycka till, det kommer bli magiskt! Älskar djur.

Frida Svensson
9 år sedan

Jag vet att detta är du mamma!! =) nu håller vi alla tummarna! love you!

Frida Svensson
9 år sedan

och hemskt nervösa! men vi ska få provbo med den lilla krabaten i en vecka så det blir nog bra då. då lär vi märka om vi passar bra eller mindre bra ihop!

Frida Svensson
9 år sedan

ja det känns så spännande men samtidigt läskigt. hoppas det blir bra!

Frida Svensson
9 år sedan

är det krävande!? vadå måste man liksom typ ta hand om den….? jag som trodde det räckte med att ha den i handväskan! 😉

Anonym
Anonym
9 år sedan

Kul med hund men det är dock mer ansvar än att ha den sovandes hos sig i en soffa. Sjukt krävande. Men det är ni såklart insatta i.

Anonym
Anonym
9 år sedan

Å vad mysigt med en liten vovve!! Håller tummarna att det går bra. Kram /Agnes

Jennica...
9 år sedan

Vad kul! Och vad roligt och gulligt att ni båda känner er så engagerade i detta, det krävs nog. 🙂
Kram Jennica

Anonym
Anonym
9 år sedan

Klok brevkompis och hoppas att adoptionen går bra. Sabine

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x