Stormen Sven kom, såg och möjligen segrade

 

Ja hujjedamej vad det blåser idag. Stormen Sven har kommit och här i Malmö blåser vi nästan bort. Det mullrar i väggarna, skallrar i fönstrena och brakar på gatan när soptunnor välter och skräp väller över gatan. Det finns inget annat att göra i stunder som dessa än att träffa sin bästa vän och sitta inne och kura.
Sagt och gjort åt jag och Katja varma mackor på Simpan, för att sen springa runt hörnan och hem till oss för te och lussebulle. Det är så underbart att träffa vänner på det där kravlösa sättet. På det sättet där diskberget går obemärkt förbi, där man utan höjda ögonbryn kan gå runt i sina fulaste mjukis och där man mellan samtal om graviditeter och dumplings kan vika tvätt och sortera strumpor. När man kan bara vara med varandra.
Precis som jag och David har en årsdag har även jag och Katja det. Då går vi ut och äter middag och firar vår årsdag. Det är faktiskt också kärlek det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Cuntless Lux
10 år sedan

Nej. Vi har vänner och bekanta som är det.

Anonym
Anonym
10 år sedan

Är du gravid? 🙂

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x