Bobbi Brown – Rich chocolate eye palette

Bobbi Brown lanserar denna sagolika skuggpalett som limited edition. Paletten går under namnet “rich chocolate eye palette” och den tilltalar mig på alla sätt. Jag älskar neutrala färger och använder sällan starka färger. Jag älskar att mixa skimmer och matta skuggor. Jag älskar när det känns så där lyxigt och härligt.

För $52 (340 kr-ish) blir den din (eller kanske min).

Såhär skriver BB själva:
Better than a box of truffles – our latest palette for eyes features a rich array of chocolate-inspired shades for a seasonal take on Bobbi’s classic neutrals. Includes a mix of textures including shimmery and sparkly hues, plus Bobbi’s pick-of-the-palette, Rich Chocolate Eye Shadow – a deliciously dark color that doubles as an eyeliner too. Exclusively packaged in a mirrored compact with a glossy chocolate finish, plus a dual-ended brush for expert application.

AHHHHH! Ge mig!

4 Responses

 1. Jag har sett IsaDoras nya palett, kanske kan vara ett billigare alternativ? Jag gillar nämligen kvalitén och färgera på IsaDoras variant.

 2. Cuntless Lux skriver:

  Ja jag också bloggat om paletten och sett den IRl så att säga. Den är verkligen jättefin men, för mig, inte ett alternativ till denna BB palett. Isadoras går i grönt medan denna bara är bruna toner. Men Isadoras tror jag är ett superbra alternativ till dem som bara söker en bra palett till en billig peng.
  kram på dig och trevlig helg!

 3. Nina skriver:

  Åh!! De var riktigt fina färger. Jag gillar Bobbi Brown, kommer tokshoppa märket när jag åker till New York.

 4. Cuntless Lux skriver:

  i know!
  man kanske skulle lägga en beställning hos dig då!?? 😉
  Jag kan tänka mig att BB är väsentligt mkt billigare i Usa än här hemma.
  kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *