Playdate hos Christina

dagens outfit 20160108-1

Igår var en kall dag i Malmö. Det var sedan länge bestämt att jag och Estrid skulle hem till Christina för playdate med Alma, Sara och Jakob. Väldigt försenade, jag trött nått så in i och Estrid gnälligare än någonsin, anlände vi till Christina. Där åt vi lunch och jag spenderade typ hela tiden med att försöka natta Estrid. Ni kan ju gissa en gång om jag lyckades. Tur att mina älsklingar Sara och Christina känner mig för fy vilket tråkigt sällskap jag var. Jag mest bara kom dit, åt lunch, var tyst och sen gav jag upp och gick hem med Estrid igen. Hon skulle inte ligga, sitta, bäras eller något annat som ens en trollkarl kunde hitta på. Jag gjorde vad varje sensibel kvinna gör i en sådan situation. Rullade vagnen till affären och handlade fredagsmys. Taco, chips och på spåret gjorde att fredagen slutade på topp ändå. dagens outfit 20160108-2

Jag pälsade på mig med flera lager, bästa tipset när det är kallt men man ändå vill vara fab. Vinröd kashmirpolo från Marcs & Spencer, grå cape från Lindex, jeans från Gina Tricot och så de klassiska Ballykängorna. De absolut bästa vinterskor jag någonsin haft. De är sönder på alla sätt och vis men jag vägrar skiljas från dem för de är mina fötters bästa vän!dagens outfit 20160108-3

Idag är vi hos svärisarna och firar svärfar som fyller år. Hoppas ni har en fin dag och så hörs vi senare så fort jag får tid att titta in här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
ISA
ISA
8 år sedan

men vad fuskigt att du lyckas vara så snygg i kylan ändå! haha en annan ser ju ut som en påpälsad galning :p

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  ISA
8 år sedan

men tack! vad fin du är! oftast går jag runt i för stora mjukisbyxor som luktar svagt av typ gammal barnmat! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x