26 – min doftgarderob

doftgarderob-1

Detta är mina fyra parfymer som jag just nu alternerar mellan. För att vara BESATT av smink och skönhetsprodukter är jag märkbart oberörd av parfym. Jag gillar att ha några hemma, gillar känslan av att spruta på några dyra droppar som pricken över i på en perfekt outfit och så är de vackra. Men jag behöver inte ha många, till skillnad från de där krämögonskuggorna som jag aldrig tröttnar på. doftgarderob-2

De fyra är:
Burberry Body EdP
Replay Essential
Dolce & Gabbana – Dolce EdP
L’occitane Cherry Blossom EdTdoftgarderob-3 doftgarderob-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x