Önskelista för en lyxapa som fyller 30 år

önskelista 30 år
Här har vi lilla önskelistan till min 30-årsdag.

När man fyller 30 år brukar man få extra fina presenter. Men även jag inser att det finns gränser i mängden lyx man kan få. Därför är detta en mer drömmig önskelista, kanske något verklighetsfrånvänd. Men om jag fick drömma fritt, och det får jag ju här i min lilla blogg. Så om pengarna var obegränsade och jag enbart umgicks med Ingvar Kamprad hade jag önskat mig följande. Och nog för att mina vänner är sååå generösa, men de är förlåtna för att de inte gav mig en Mulberryväska i present! =)

1. Lampan Melt från Tom Dixon. Den vill jag ha i köket tror jag. Den hade spridit det mest sagolika sken på höst- och vintermorgnarna.
2. Den ikoniska stooora vasen Dagg från Svenskt tenn. Åh åh åh, så många år jag dregglat efter denna.
3. Det lika ikoniska contourkitet från Anastasia. I höst vill jag ha skarpa kindben och definierade ögonbryn.
4. Den lilla ljusstaken ”gloria” från Klong. Den är verkligen magisk tycker jag!
5. Min vän Tina hade denna rougehybrid i handväskan i somras. Sen dess har jag inte kunnat släppa tanken på att svepa NARS the multiple i ”orgasm” över min kindben.
6. Sist men långt ifrån minst, Mulberrys nya väska ”clifton”, i den mest perfekta röda färg jag någonsin sett. Jag tror att jag bara MÅSTE äga denna väska. Mycket oklart om jag kan klara att vara 30 år utan den här!

Nu ska jag villigt erkänna att det här inlägget gjorde jag igår och schemalade till idag, så jag vet inte vad jag faktiskt kommer få i födelsedagspresent. Jag har fått från mina vänner och mina föräldrar men David, syrran, svärisarna och oma & ops är kvar. Inte för att jag heller tror att någon av dem kommer hosta fram en Mulberryväska men ni fattar vad jag menar. När jag skriver detta lever jag fortfarande i drömmig ovisshet om vad som komma skall.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christine's Stories
7 år sedan

Man måste ha minst en röd väska i samlingen. Basta!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
7 år sedan

i hear you sister!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x