Jag ska aldrig mer betala fullpris!

REKLAM FÖR RABBLE
ellos20
Det är väldigt ofta som jag hittar något på nätet som jag vill ha, men som jag inte köper direkt. Istället väntar jag för att se om det dyker upp någon rabattkod. Problemet med det är att jag inte vet var jag ska leta och när jag väl kommer över en rabattkod har den alltid gått ut. Det händer mig hela tiden att jag därför drar mig från att göra ett köp som jag egentligen hade velat göra. Eftersom jag vet att det i princip alltid går att köpa saker online med en rabattkod tar det emot att köpa till fullpris.

Därför passade det mig perfekt när Rabble kontaktade mig. Rabble är en samlingsplats för rabattkoder och erbjudande på både webb och i app. Jag gick in på sidan och blev förvånad över mängden rabatter som fanns där. Det är enkelt att söka i olika kategorier och det finns rabatter inom inredning, mode, skönhet och mat. Alltså dog, snacka om att aldrig behöva köpa till full pris igen. Bland mängden av rabatter ville jag särskilt skriva om att Ellos just nu erbjuder 20% rabatt på över 500 märken och 20% rabatt på hemsortimentet, inklusive möbler! Det är nu du fyndar DEN klänningen, eller DE skorna eller DEN inredningsprylen. Du hittar de två olika rabatterna i Rabbles Ellos kampanj.

Jag är helt inne på inredning just nu. Vill bara skapa det perfekta hemmet och därför fick mitt collage innehålla allt i inredning som jag vill ha från Ellos.

1. Man kan aldrig ha för få skärbrädor. Och jag älskar att de kommer i olika träsorter och även i marmor. Det är så vackert att göra stilleben på eller servera maten på. Jag gillar särskilt den här stora brädan. 
2. Detta mässingsbord är underbart! Jag letar efter ett mindre soffbord att ha i en läshörna och detta är helt perfekt. Och det är också ett sådant bord som är perfekt om man bor mindre och inte har plats för ett stort soffbord. Då är det så snyggt att ställa två mindre bredvid varandra.
3. Det är väl inte bara jag som blivit helt såld på dessa vackra glasmaneter? Det är så himla fint att sätta i bokhyllan. Skapar liv och personlighet bland alla böckerna.
4. Denna lyxiga pläd i alpackaull är definitivt en sådan grej man ska passa på att köpa med rabatt. Tidlöst, klassiskt och med lyxig och bra kvalitet. Visst ser den så himla härlig ut?
5. Hur snygg är inte denna fåtölj!? Och det är crazy att man får två till det priset! Och sen med rabatt. Håhåjaja, det är rena rama julafton!
6. Denna vägglampa från Markslöjd är magisk! Tänk den som sänglampa och så har man en på varje sida! GUD så snyggt!

Girlfriend, löp och köp! Jag kommer lätt haka på denna rabatt själv!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x