Nytt från Scandinavian Eco, till Estrids rum

scandinavian eco-1
För länge sedan träffade jag tjejerna bakom webbshoppen Scandinavian Eco och föll pladask. De säljer ekologiska barnprodukter från Skandinaviska märken och det känns bara rätt att dessa produkter i ens barns rum. Enda sedan jag träffade dem visste jag att jag ville ha deras saker i Estrids framtida rum, och nu är ju den tiden kommen. Än så länge är Estrids rum lite tomt. Mycket ska fortfarande köpas, tavlor ska upp och annat piff ska fixas men lite har kommit på plats. Vi tar en titt. Hon har fortfarande kvar sin spjälsäng, vi har bara tagit bort ena långsidan. På sikt kommer en annan säng. Mattan hade vi tidigare under vårt matsalsbord, men med nya stolar på igång behövs en ny matta där. En fåtölj som vi kan sitta i under nattningen.
scandinavian eco-2
Jag har gjort en liten läshörna för Estrids alla böcker. Här ser du sakerna från Scandinavian eco. En matta i bomull (här) och en förvaringskorg (här), båda från Liewood. Hur fint!? Förvaringskorgar är verkligen toppen för städningen på kvällen gå kvickt och de sväljer ofta en hel del av alla grälla leksaker. Mattor är ett perfekt sätt skapa rum i rummet och på så sätt dela upp rummet. Än ska mycket på plats men jag älskar hur det blivit än så länge. Det är mysigt och fint, men framförallt känns det stort och mäktigt att vår lilla plutt har ett eget rum.
scandinavian eco-3 scandinavian eco-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x