Fridas ultimata julklappstips för en syster

julklappstips syster

Har du en syster? Det har ju jag och hon är en riktig fena på inredning. Därför blev det framförallt det i detta julklappstips. Men det känns som att många olika systrar ändå kan hitta något att förälska sig i denna lista. Jag själv vill ha prick allt!

1. Tavla från Desenio (här). Åh, så vacker denna är! Sorglig men ändå vacker. Jag gillar denna poster skarpt.

2. Pall från Åhléns (här). Denna pall är så vacker! Nu är jag mycket partisk som tog med denna men jag vet att den hade varit perfekt i syrrans kök. De har så fina koppar och mässingsdetaljer som hade gjort sig perfekt med denna pall. Den är lite av en dyrgrip, men dock prisvärd då den ser bra dyrare ut än vad den faktiskt är.

3. Doftljus från Durance (här). Hint hint jag kan precis ha skaffat mig lite julprodukter från Agnesamelias senaste sortiment av julprodukter från Durance. De doftar sååå gott. Min syrra är, liksom mamma och jag själv, tokig i ljus och doftljus och jag tror att vi tre tillsammans möjligen har jordens största samling ljushållare. Då min mor samlar på kiwilyktor är hon onekligen vinnaren av oss tre i mängden ljushållare.

4. Doftljus från Skultuna (här). Doftljus igen, ja faktiskt, igen! De är bara så fantastiska och denna dyrgrip är bästa julklappen tycker jag. Alla hade älskat den, men få hade unnat sig den själv. Och när ljuset brunnit ut är hållaren perfekt att ha värmeljus i, pennburk eller varför inte plantera en basilikaplanta i den. Jag tycker det här ljuset är magnifikt faktiskt!

5. Ljusstake från Oscar & clothilde (här). I detta julklappstips tipsade jag om en ljusstake från Svenskt tenn som är i den dyrare kategorin. Jag lovade att komma med tips i en annan prisklass och det kommer här. Den här ljusstaken är sååå himla fin tycker i sin svängda form och med cirklarna. Elegant, stram och perfekt till en syrra!

6. Linneduk från Ellos (här). Det kan vara att jag snart kommer köpa denna duk till mig själv för den känns som ett måste till min thanksgivingmiddag om två helger. Min syster har köpt hus och fått nytt matsalsmöblemang och är i stort behov av dukar hon med. Den här linneduken finns i en uppsjö av färger är min bästa duk just nu.

7. Relaxing sleep well spray från Babor (här). Jag blir nipprig av sådana här ljuvliga produkter. Du sprayar ditt sovrum och din kudde men en, två spray av denna lavendeldoftande produkt och genast slappnar du av. Ditt sovrum blir som ett spa och vem sover inte bra på ett spa liksom? Dock oklart om just min egen syrra hade uppskattat detta. Men jag är ju hennes syrra och jag säger det redan nu, jag hade älskat att få denna goding!

8. Kudde från Chhatwal & Jonsson (här). C & J gör så himlans fina kuddar. De är lite styva och alltid hemskt lyxiga. Jag personligen kan ha lite svårt för att köpa dyra kuddar för det finns så mycket annat man vill eller kanske måste lägga pengarna på istället. Därför är det alltid uppskattat att få en vacker kudde i present.

9. Väska från Kurt Geiger (här). Såklart måste ens syrra få lite fab fashion och denna lilla clutch är SÅ snygg. Du kan ha en helsvart outfit, slänga på lite rött läppstift och denna väska och du är ready to go. En riktig humörhöjare!

10. Sängkläder från IKEA (här). Sist men inte minst måste jag tipsa om dessa sängkläder. Jag tycker de är jättefina! Vita sängkläder är alltid fräscht men den svarta borden skapar den där lyxiga hotellkänslan som iallafall jag alltid vill åt i mitt eget sovrum. Sen vet jag att dessa sängkläder varit perfekta i syrrans sovrum!

Jag hoppas du fick något bra julklappstips!

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x