Jag hänger Einar Samuelsson Torgny på min vägg

einar samuelsson torgny
Minns ni när jag skrev om Einar? Det är vår vän och han är en fantastisk fotograf. Jättelänge har jag velat ha tavlan ovan och på min födelsedag fick jag den i 30-års present. Ni må tro tårarna sprutade! Bilden visar Öresundsbron och kvinnan på bilden är Einars sambo Cathrine och jag är helt och hållet förälskad. Jag älskar Einar och Cathrine så otroligt mycket och vi har känt varandra länge, säkerligen en 8-9 år. Att få ha dem på min vägg, alltid i mitt hem, är vackert. Det är just det här som gör konst så fascinerande. Den berör och börjar betyda saker för en. Blir som en del av en. Och nu har jag dem på min vägg, alltid i mitt hem och i mitt hjärta såklart.

Einars portfolio hittar du här och mina personliga favoriter är denna, denna och denna!

Jag kan inte förstå att det redan är måndag igen! Och dags för mig att påsytt packa min väska och ta mig till Stockholm. Det känns inte lika roligt som sist, för en hemmakatt som jag behöver ladda batterierna länge. Men, man styr inte alltid över sina åtaganden och väl på plats vet jag att det kommer bli fantastiskt. Alla som är ordförande för Liberala kvinnors olika lokala avdelningar ska ses för en konferens. De flesta har jag aldrig träffat innan så det ska bli häftigt att lära känns dem bättre. Jag hoppas på mycket prat om politik, feminism och liberalism, god mat och många skratt. Och sen ska vi till riksdagen också, och bara det får ju en Malmötös som mig att bli alldeles till mig.

Men det är först på lördag så jag har fem hela dagar att mysa med min lilla familj! Hoppas starten på din vecka blev bra och så hörs vi imorgon igen! Kram!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christine's Stories
7 år sedan

Ja wow, riktigt snyggt foto! Är så mycket mer intresserad av konstfoto än vanlig konst.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christine's Stories
7 år sedan

samma här! du kan också köpa Einars konst. Han säljer alla sina bilder och inte till en särskilt dyr peng. Hälsa från mig! =)

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x