Uppdatering om biblioteket

Jag tänkte skriva en liten uppdatering om vad som händer i biblioteket. För ni är många som frågar och just nu står allt lite stilla. Underskåpen är som på plats och har nu fått underbara luckor på sig. Underskåpen är IKEAS köksskåp ”metod” och luckorna vi valt är också från IKEA och heter ”sinarp”.

Vi har haft Wasasten här som mätte hur stor stenskiva vi ska ha som ska ligga ovanpå skåpen. Det blir två skivor eftersom det inte finns stenskiva i längden 4,80 m. Så det kommer bli en skarv men det kan jag leva med. Leontine från Wasasten mätte även våra fönster för där ska vi ha samma sten som den på underskåpen.

Stenen vi har valt är denna. Den heter ”coral clay” vilket är en kompositören. Anledningen till att jag valde det är för att jag vill ha en slitstark sten. Den har en mjuk ljusbrun färg, lite som en fluffig cappuccino och jag älskar den. Vi har fått hem fönsterbrädorna nu.

Och här ligger en av fyra fönsterbänkar. Jag har inte limmat fast dem än eftersom fönsterkarmarna är så slitna så de ska få en omgång vit färg först, innan vi tillslut limmar fast stenen. Jag har på veckans to do list att få dem målade, men vi får se om tiden räcker till.

Den stora bänkskivan kommer inte levereras förrän ca två veckor in i nya året och fram tills dess är vårt bygge lite stilla. Vi har aldrig beställt sten innan så jag vågade inte beställa innan hela underdelen av bygget var på plats. Det gör ju att tidsutdräkten blir längre. Vi beställer också från Italien, så leveranstiden är lite längre. Jobbigt för mig som vill ha allt klart nu nu nu och underbart för David som är finansminister i vår familj.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x