Veckonytt #247

Jag har börjat juldekorera biblioteket för en fotografering och herregud vad här är mysigt inne! Klockan är supertidigt på morgonen och familjen sover fortfarande och jag njuter av lugnet, doftljuset och att det fortfarande är mörkt utanför. Jag ser fram emot veckan och tackar livet för en helg helt perfekt för mig.

Nu ska jag bjuda på härlig inspiration för att kicka igång veckan. Alla vet nog att stickat är en SÅ stor trend i höst. Men om du vill göra det ännu lite trendigare så satsa på stickat med stora hål, så kallade ”cut-outs”. Den här toppen från COS är fantastisk! Den finns också i knallrosa och mitt stora problem nu är att välja vilken av dem jag ska köpa! (adlink).

Jag blir så inspirerad av detta bord från Jotex! (adlink) Och genast börjar det klia i fingrarna på mig. Kanske man göra ett DIY på ett sånt här bord?

Kuddperfektion! (adlink)

Jag har hittat en SÅÅÅÅ inspirerande nagelkonto på instagram! Spana in @heluviee för din nästa manikyr!

Läderplagg (fuskläderplagg för den delen också) är alltid modernt och trendigt. Och det kan vara värt att göra en investering när man hittar det perfekta plagget! Och denna kjol från Nanuschka är verkligen PERFEKT! (adlink).

oj värst vad jag kom in på lyxspåret! Men jag är tvungen att visa upp denna drömfåtölj som jag har på min drömlista att en gång ha i mitt hem. Eames Lounge chair. MAGI!

Jag såg dessa boots från Other stories (adlink) och insåg att jag har ett par liknande men som jag glömt bort. De måste klackas om och sen har de glömts bort i garderoben. Jag ska i denna vecka gå och klacka om dem! Det känner jag är viktigt för mig att vårda de plagg jag redan har. Men om du inte har ljusa beiga stövletter så rekommenderar jag det varmt. Så användbar sko!

Nu kommer dock ett galet budgettips! Denna klänning ser SÅÅÅ lyxig ut men kostar blott 599kr och är den perfekta stickade klänningen! Den finns upp till storlek XXL och går att styla ditt vardag, jobb och fest! Jag blev verkligen så sugen på denna! Du hittar klänningen här.

Läderskor är den typen av sko jag tycker man kan lägga en liten extra peng på. Om man tar hand om dem, smörjer dem och klackar och sular om dem så kan man ha dem i flera flera år. Dessa stövletter kommer från Acne och även om själva köpet kommer svida i plånboken kommer glädjen över dem finnas kvar i åratal! Du hittar stövletterna här (adlink).

Här kommer även veckans smyckestips för handen på hjärtat, går det ens att ha för många accessaorer!?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x