Tips på presenter till Fars dag

Fars dag är på ingående och om du ännu inte vet vad du ska ge pappan i ditt liv så är jag här för dig! Jag har nämligen scoutat nätet efter det allra bästa till männen i våra liv. Först ut är denna lyxiga lampa från New Works! Jag vet att David önskar sig denna supermycket!

Jag älskar den här hållaren för vinglas! (adlink) Så classy! Och perfekt att ge bort med en liten hälsning om att du gärna blir serverad härliga dryck i ett av glasen!

Hos arket finns massa fina och härliga plagg och accessoarer. Varför inte skämma bort med en mjuk jacka i ullblandad pile, en mössa i kashmir eller ett par mjuka joggers i merinoull? (adlink).

Hos Artilleriet kan du hitta färdiga presenter. Små lyxiga kit på olika teman. Jag har valt ut mina favoriter.
Sweet tooth // I can do the dishes // Cocktail // But first coffee (adlinks)

Hos Bookbinders finns massor av vackra skrivblock, pärmar och boxar! Det jag älskar är att dessa kan präglas. Varför inte skriva namnet på pappan i ditt liv eller typ ”bästa pappan”. Så himla personligt och fint! (adlink).

Om mannen i ditt liv gillar att vara i köket så finns det massa finna saker hos Cervera (adlink).
Grillförkläde // Vin- och kapsylöppnare // Pastamaskin // Pizza/Baksten // Skärbräda // Stekhäll med gasolbrännare

Care of Carl är en hemsida tillägnad mannen och där finns så himla mycket fint! Lyxiga italienska mockaboots! Eller klassikern, snygga kalsonger! Jag råkade visst torktumla Davids pyjamas så jag är skyldig honom en ny och den här rutiga är så fin. Slutligen, coffeetable-böcker är alltid magiskt fint att ge bort. Varför inte bjuda på att se Bondfilmen på bio och samtidigt ge bort den här boken? (adlinks)

Hos Ellos finns supermycket fint till män och jag har hittat fyra riktiga godbitar. Finstickad tröja i 100% bomull // Chelseaboots från Vagabond // gosiga tofflor från Shepherd och ett riktigt snyggt padelfodral. (adlinks)

Om du vill unna mannen i ditt liv riktig lyx föreslår jag att du spanar in utbudet på Harrods. Och nej, du behöver inte åka till London för att shoppa där utan du kan enkelt klicka hem det från din soffa. Jag har valt fyra lyxiga saker. Liten plånbok från Tom Ford // kashmirhalsduk // Portfölj för Ipad // Läderunderlägg till skrivbordet. (adlinks)

Lexington är ett klassiskt märke och presenter därifrån är alltid uppskattat.
Spelkort i en vacker låda // lyxigt sängöverkast // en fin weekend bag // gosig morgonrock (adlinks)

jag hoppas du hittade något fint till pappan i ditt liv!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x