Veckonytt #310

Det blir ett grått och gnistrande veckonytt idag. Men det bara blev så! Jag tycker det är så trist att så många klär sig i svart och mörka färger på vintern. Varför? Det är ju då vi behöver ljuset som mest! Här är plagg som går att använda till fest såväl till vardags beroende på styling. Just silver är sååå trendigt i vinter och här kommer triss i silver.

Underbara byxor (adlink). Klä ner med loafers och tjocktröja. Klä upp med vit sidenskjorta och pumps.

Är du mer en kjoltjej är denna kjol otrolig (adlink).

Vill du ta dig an trenden försiktigt? Satsa då på accessoarerna. Som dessa väldigt fina skor (adlink)

PÄRLOR!!! Det är så fint nu på vintern och ljusar verkligen upp alla outfits. Örhängena finns här (adlink).

COS har fått in en häftig statementkappa (adlink). Lekfull samtidigt som den är stram i snitt och material. Jag tycker den är helt otrolig.

Stickade klänningar är ett klassiskt plagg som kommer år efter år. Jag tycker man ska satsa på en av hög kvalitet som står sig över tiden. Det här är en ullklänning (adlink) som alltid kommer vara tidlös och verkligen osar kvalitet.

Vit och svart skjorta är plagg som är tidlösa i garderoben. Men ibland kan de kännas lite tråkiga. Den här skortan (adlink) ger en unik detalj som genast gör den mer spännande.

ÅHHHHHHH jag är som en skata! Så fort det glittrar så bara vill jag ha det! Som dessa skor (adlink)! Hur otroliga. De ser också väldigt bekväma ut vilket gör dem enkla att bära en hel kväll.

Det har nog inte undgått någon at rosetter, både i mode såväl som i inredning, är det hetaste just nu! Jag bara dör för denna strassrosett! (adlink)

Slutligen vill jag ge ett tips från paljettproffset. Om du tycker paljettplagg är svåra att styla, satsa på en t-shirt. Det är så enkelt att styla och funkar med alla plagg från jeans till balkjol. Denna är väldigt fin tycker jag.

Hoppas du får en underbar vecka

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x