De bästa julklapparna landade under vår gran

de bästa julklapparna-1
Dagens inlägg kom visst lite sent idag. Vi hade middagsgäster igår och inga barn ville sova. Det var full rulle till klockan tio när gästerna gick hem med glada och trötta barn. Estrid fick lite nattamat i form av korv stroganoff och sen bums i säng. Vi sov länge i morse och åt sedan en lyxig frukos. Jag har huset för mig själv nu. David och Estrid ska iväg till lekparken och jag ska dricka mitt kaffe i lugn och ro. Sen blir det full rulle även för min del. Jag måste in till stan för ett ärende och sedan ska jag baka efterrätten till imorgon. Innan jag tar itu med dagens alla bestyr vill jag visa lite av de julklappar som låg under vår gran i år.

Jag fick tre böcker. Åh, jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR ju böcker. Jag fick tre böcker jag länge velat ha och som var på min boklista. En kvinnas blekbål handskrift av Franz Lerfel, Mitt hjärtas oro av Malou von Sivers och I vilt tillstånd av Roxane Gay.
de bästa julklapparna-2
Av David fick jag de drömmigaste skorna som jag önskat mig så länge. Ett par slip in loafers i midnattsblå sammet.
de bästa julklapparna-3
ÅHHHH! <3 <3 <3
de bästa julklapparna-4
Vi tar en till! Så vackra! De ska jag ha på mig imorgon!
de bästa julklapparna-5
Estrid fick den ljuvligaste nyårsklänningen från Marmar copenhagen.
de bästa julklapparna-6
Och årets julklänning kom från Lindex.
de bästa julklapparna-7
Av svärisarna fick jag ett doftljus från Jonathan Adler. Det doftar av röda vinbär och är det lyxigaste doftljus jag någonsin sett!

Vad fick du i julklapp?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Susan
5 år sedan

Skorna… ljuvliga! Och när jag ser Estrids klänningar är det inte utan att jag saknar min Loppas klänningsfas. Som femåring vägrade hon byxor, nu som elvaåring vägrar hon klänning. Men jisses vad hon har ärvt klädintresse av sina föräldrar! Huvva, det lär bli dyrt framöver. 😀

Tänkte ge dig ett radiotips. Har du lyssnat på Katarina Wennstams Vinter-program på P1? Såååå bra, precis som hennes Sommarprat tidigare i år.

God fortsättning och gott nytt år en dag i förväg.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susan
5 år sedan

Ändå att det är lite mysigt när barnen har ett klädintresse! Nej jag har inte lyssnat på hennes vinterprogram ännu. Har inte haft möjlighet. Men givetvis ska jag göra det! Tack för påminnelsen!

Anette
Anette
5 år sedan

En helg på yasuragi, tre röda krukor från Svenskt Tenn och Peder Fredrikssons bok. Jag måste ha varit väldigt snäll i år.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
5 år sedan

lyxapa där!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x