Nyårsafton är inställd

nyår inställd-1
Sådärja. Då kom maginfluensan hem till oss och nyår är inställd. Jag har handlat vitt rostbröd och cocacola som jag vispar bort alla bubblor ifrån. Än så länge är jag in the clear och det är mannen som är drabbad. Jag tittar med panikslagna ögon på Estrid så fort hon gör minsta rörelse eller ljud. Snart kommer ett veckonytt upp på bloggen. Det blir med nyårstema såklart.

Kika in lite senare så finns det uppå. Jag ska bara serva en familj, brygga mig en kopp kaffe och sätta på barnkanalen till Estrid.

Jag önskar dig ett gott nytt år. Oavsett vad du gör idag och hur du mår idag. Om året varit underbart eller väldigt svårt eller någonstans mitt emellan. Om du idag har årets ljusaste, mörkaste eller bara en vardaglig grå dag. Imorgon är ett nytt år. Och vi har varandra!

2 Responses

  1. Sara skriver:

    Så trist, jag hoppas ni tjejer klarar er och att mannen blir frisk fort. Jag önskar er ett Gott Nytt 2019 och hoppas det blir ert bästa år hittills!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *