Igår var en sån dag, ni vet

estrid-1
Igår var det onsdag och jag jobbade denna veckans sista dag. Att onsdagen är lillelördag har aldrig känts så aktuellt som nu när jag bara jobbar måndag till onsdag. Jag var så sjukt trött igår och det var en lisa när jag körde hem vid 16. Då kom jag hem till ett städat hem, en tvättad tvätt, en man som var i affären med barnet och handlade. Jag tog en lång dusch och när jag var klar kom lilla familjen hem och David lagade middag. Jag behövde med andra ord inte lyfta ett finger igår. Idag är jag så tacksam att jag inte behöver gå till jobbet för natten var besvärlig. Estrid blev superförkyld och det var snor och gråt och hey baberiba i timmar. Nu har jag en långhelg framför mig och tid att sova middag, ta hand om en förkyld liten och fota och fixa till bloggen.

So far so good får jag säga. Jag är mycket nöjd med upplägget tre jobbdagar och två föräldraledigadagar.
estrid-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x