Från loppis i Falsterbo till kampanjande i Skanör

loppis i falsterbo-1
I lördags var det dags för bakluckeloppis i Falsterbo igen. Och vi gick dit. Sist vi var där gjorde vi massa fina fynd. Denna gång blev det inte så mycket till hemmet, utan desto mer till Estrid i form av kläder, leksaker och spel. Jag känner att det är helt onödigt att köpa kläder och leksaker nya. De är aktuella en så kort period och ofta på loppis tycker jag att mycket barngrejor ser helt oanvända ut. Det enda jag aldrig skulle köpa begagnat är skor. Just för att ingångna skor kan påverka en annan persons knän och fötter. Så min skruttis får nya skor.
loppis i falsterbo-2
Vi köpte mitt bästa spel från barndomen! ”Fånga fisk-spelet”. Det finns säkert ett varumärkesskyddet namn men som jag i detta nu inte kan komma på. Men ni kan tro att det här fiskspelet går varmt hos oss just nu. För att inte tala om när Estrid hade somnat och jag och hela min familj hade en fånga-fisk-turnering. Jag var bäst, Paula var sämst och Fredrik var sämst förlorare av oss alla. Jag skrattade så jag tror det kom lite kiss.
loppis i falsterbo-3
Estrid köpte en Elsa-docka för sina egna pengar. Och pruta gjorde hon också minsann. Efter loppisen fick jag gå ner till Skanörs centrum och göra skäl för min t-shirt. Liberalerna kampanjade utanför vårt ICA. Där stod också Moderaterna och det nya partiet Medborgerlig samling. Jag är inte alls särskilt förtjust i Medborgerlig samling. De känns som nya Sverigedemokraterna.

Efter kampanjen promenerade jag hem och la pussel med min lilla familj, somnade på soffan och blev bjuden på Davids lasagne (som är himmelriket på en tallrik). Kvällen avslutades med film och godis och det var på alla sätt en mycket bra lördag.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
5 år sedan

Second hand och loppis är toppen. Nu för tiden är det mycket bra saker som säljs!

Linda
5 år sedan

Låter som en underbar lördag, jag själv jobbade.
I helgen som kommer är jag ledig så skönt så.
Nu börjar planerna för Jul när det kommer till schemat, då vi lägger schema mest hela tiden, jag tänkte ta föräldrapenning men tyvärr brukar det kunna bli lite snack i arbetsgruppen för det är ju enligt dem att ”slippa” undan, jag tycker det känns jobbigt att det ska behöva vara så, men så mycket julafton som jag jobbat sen 1997 när andra varit hem med fp så borde jag ju inte ha dåligt samvete, enda saken är den att då bodde jag inte i Eskilstuna utan i Katrineholm så det blir ju lite fel grupp som blir ” drabbade ”, men ska det behöva vara så att man ska känna dåligt samvete för att man prioriterar sina barn för att ska goda traditioner?! tycker det är hemskt. Nåja nog om detta.
Det här valet som är i antågande tycker det är så svårt och vet inte alls vad jag ska rösta på för jag är inte så intresserad av politik och därför har jag dålig koll. Har du några tips på hur man ska kunna veta?
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

Kolla på partiledardebatten ikväll på tv4 och den som är imorgon på SVT, Och lyssna noga på Jan Björklund. Jag tror verkligen att du kommer gilla L:s politik.

Anna
Anna
5 år sedan

Du är så snygg Frida!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
5 år sedan

tcak fina fina du! <3

Paulina Gunnardo
5 år sedan

Ja, just ja, nu är du igång med valarbetet! Jisses, vilket val asså. Kör hårt!

Sara Borg
5 år sedan

Härlig blåfärg på t-shirten, den klär din sommarfräscha hud väldigt bra!

Cindy
5 år sedan

Hørtes ut som en fin Lørdag!!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x