God jul!

Älskade vän! Idag är dagen kommen! Julafton. Denna dag med så många drömmar, förväntningar, krav och misslyckanden. Man kan verkligen välja att se på julafton och ta sig an den så som man själv önskar. Det finns egentligen inga måsten, enbart dem du lägger på dig själv. Du kan lämna ett destruktivt firande precis när du vill. Du kan känna glam och festligheter oavsett mängden presenter, kostnad på din outfit eller i vilken storlek du firar. Känslan kommer inifrån dig.

Jag kommer fira litet med David och Estrid, hemma hos Davids syster med man och barn. Fyra vuxna och två barn och sen kommer en coronavänlig tomte till trädgården på eftermiddagen. =)

Estrids enda önskan i år var att få fira jul med sin kusin och jag har varit så orolig att någon ska bli sjuk. Men än så länge, ta i trä, har alla hållit sig friska. Och en timmes bilresa står mellan Estrid och hennes dröm. Jag ska njuta av denna dag genom att se Estrids lycka av att få vara med sin största idol. Denna älskade kusin. Jag ska njuta av att bli bortbjuden och att någon annan fixar julbordet. En smashing outfit, en härlig makeup, fixade naglar och en snygg frisyr och min inre glamkänsla kommer vara komplett.

Jag önskar dig en härlig jul. Du kan välja hur du kommer minnas den. För allt det den innehöll eller allt det den inte innehöll.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x