6 Responses

 1. Linda skriver:

  Åh vad roligt med dina smink videos igen riktigt roligt att du börjat lite med dem igen.
  Varför har du alltid håret uppsatt nästan jämt, du har ju jätte fint hår och du passar såååå bra i utsläppt.
  Ha en härlig helg
  Kram Linda

  • Frida G Svensson skriver:

   Jag vet att du har efterfrågat dem så jag har försökt få tid att göra några! Jag är nog lite lat, därför jag alltid har håret uppsatt. Det blir så tovigt när det är utsläppt, plus att jag alltid tycker det ser så platt ut. Men nu blev jag glad över din kommentar, så jag kanske ska våga mig på utsläppt fler gånger.

 2. Linda skriver:

  Härligt jag skulle verkligen behöva klippa mig, men min frisör jobbar i Västerås och dit blir det inte att jag tar mig så ofta så just nu är nog mitt hår ganska slitet och jag skulle behöva färga det, är sugen på att färga det i kopparfärg, men det var tydligen mycket jobb med att få till den färgen så det blir bra.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *