Video: Tutorial på snabb vardagssminkning

Jag har gjort en ny video på min youtubekanal. Denna gång är det en tutorial som visar hur jag gör min snabba vardagssminkning. Denna look tar mig max 10 minuter att göra och är perfekt för dig som också har ont om tid på morgonen och minutrarna är dyrbara.

Enjoy!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
7 år sedan

Åh vad roligt med dina smink videos igen riktigt roligt att du börjat lite med dem igen.
Varför har du alltid håret uppsatt nästan jämt, du har ju jätte fint hår och du passar såååå bra i utsläppt.
Ha en härlig helg
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

Jag vet att du har efterfrågat dem så jag har försökt få tid att göra några! Jag är nog lite lat, därför jag alltid har håret uppsatt. Det blir så tovigt när det är utsläppt, plus att jag alltid tycker det ser så platt ut. Men nu blev jag glad över din kommentar, så jag kanske ska våga mig på utsläppt fler gånger.

Linda
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Det är jätte fint med utsläppt hår på dig ju. Tycker absolut att du ska ha utsläppt oftare
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

jag tänkte gå till frisören snart och fixa håret. klippa en frisyr som är enkel att sköta utsläppt.

Linda
7 år sedan

Härligt jag skulle verkligen behöva klippa mig, men min frisör jobbar i Västerås och dit blir det inte att jag tar mig så ofta så just nu är nog mitt hår ganska slitet och jag skulle behöva färga det, är sugen på att färga det i kopparfärg, men det var tydligen mycket jobb med att få till den färgen så det blir bra.
Ha en fin dag
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
7 år sedan

gå nu till frisören! Det är du värd i detta småbarnskaos! =)

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x