Lookfantastic marsbox- destination beauty

look fantastic marsbox-1

Lookfantastic skickade mig deras marsbox och jag blev så himla himla nöjd. Lookfantastic har så himla många märken som är svåra att få tag på i Sverige och som jag dreglar över. Därför är deras box toppen, för man får testa massa nytt. I love!look fantastic marsbox-2
Lookfantastic har liknande koncept som glossybox och det är att de skickar ut en box varje månad. Jag som även testat glossybox måste erkänna att jag tycker lookfantastics är snäppet vassare. Du kan nu förbeställa aprilboxen och välja mellan att prenumerera 1, 3, 6 eller 12 månader. Du får sex produkter för hud, hår, naglar och smink och boxens pris är mellan 136 kr – 181 kr beroende på vilket prenumerationsalternativ du väljer.
look fantastic marsbox-3
I denna boxen fick jag caudalie micellar cleansing water (älskar caudalie), NUXE crème prodigieuese (som jag redan testat och älskar), First aid beauty ultra repair cream (mycket spänd att testa denna), C-vitamin och det bästa, en återfuktande mask från codage. Utöver detta fick jag en jättebra sminkpensel från Lottie London och ett lipbalm från Revlon, men som tyvärr inte fastnade på bild.
look fantastic marsbox-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
8 år sedan

Tack för tipset. Ska omg byta från Glossybox.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
8 år sedan

do it do it! plus att look fantastic får man alltid med en elle också

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x