Kajsons julkalender i januari?

Kajson gjorde en fantastisk julkalender i december 2016. Jag gjorde den inte då för det fanns inte tid och tillfälle, men nu gör jag den. Jag har tagit mig friheten att göra den mer anpassad för nuet och inte specifikt för julen. Jag uppskattade denna tankeväckande julkalender och det var otroligt roligt att få sitta och svara på frågorna. Enjoy mina vänner!
kajson-1
Vad är din drömbild av år 2017?
Min drömbild är givetvis att nu äntligen stå brud. Gärna med ett lugnt sinne, god kondition och stark kropp. År 2017 är året jag kommer igång med träning och når mitt mål att en gång i livet springa en mil. Det är året Estrid fyller två och vi firar med tårta och sång och ser henne stor nog att verkligen uppleva och förstå. Drömbild för 2017 är höga besökssiffror i bloggen, många roliga samarbeten och ännu mer tid för att skriva och skapa kreativa och läsvärda inlägg.

Vem är din förebild i livet just nu
Jag har många förebilder, jag skrev om dem här. Jag vill passa på att lägga till instagrammaren Eddie Fischer som inspirerar mig så och såklart min vän Emma (här) som lever på sin blogg fullt ut och är en magisk fotograf. 

Vilka tre drömmar har du som du vill uppfylla i närtid?
1) Gå ut på min första joggingrunda.
2) Köpa något flärdfullt på Net-a-porter.
3) Checka av 6 föreläsningar

Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla?
Att få föreläsa såklart!

Vad önskar du att du skulle äta till middag idag?
Risotto med sparris och MASSA parmesan! (Det blir köttbullar och makaroner)

Vad är det bästa med dig själv?
Jag är snäll och rättvis, men jag är också bestämd och duktig på att se efter mina egna behov. Jag är energisk, ambitiös och så är jag en glad skit som får folk att skratta.

Vem skulle du vilja sända extra kärlek till idag?
Till min familj som är så glada för att det ska bli bröllop. Så gulliga de är nu! <3

Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?
Förmågan att träna för att det är skönt och inte för att se ut på ett visst sätt.

 Vilken plats på jorden skulle du vilja resa till när du blundar och drömmer dig bort.
Just nu vill jag ha sol, palmer, god mat och solstolar med en trave böcker. Så vi säger väl Bali!

 Vilken är den mest glammiga kväll i ditt liv?
Åh antingen julbordet i vintras med alla bloggtjejerna eller banketten på Grand Hotel i Stockholm.

Vad är din dröm som du tror är omöjligt att uppnå?
Jag vägrar tro något är omöjligt! Bara vägrar!

 Hur önskar du att din dag ska bli imorgon?
Att jag vaknar någorlunda utsövd, att Estrids blöja inte ska ha läckt på morgonen och att jag hittar ett par rena trosor, som inte är i för liten storlek.

liv skulle du vilja prova leva för en dag?
Isabella Löwengrips! Stefan Lövéns! Davids (snacka om nytt perspektiv på sig själv!)

 Vad var ditt drömjobb när du var liten?
Jurist eller skådespelerska.

Vilken film eller bok har inspirerat dig mest i livet?
Bok: jag heter inte Miriam och film: Boys don’t cry

Vilket personlighetsdrag har du som du kan se att du ärvt från dina föräldrar?
Känslighet, humör, verbal förmåga och humor.

 Vad önskar du händer till sommaren?
Utlandsresa! Jag drömmer även om att i sommar se resultat av min träning, och då inte bara rent kroppsligt utan framförallt förbättrad kondition, starkare kropp, piggare och en stärkt träningssjälvkänsla. 

 Vad skulle du vilja lära dig/ lära dig mer av?
Aktier!

 Hur ser ditt drömhem ut?
Åh, vilken underbar fråga. Min bästa tanke att tänka på prick hela tiden. En stor patriciervilla med pool i trädgården. En walk in closet samt ett eget kontor. Ett stort kök, med köksö och plats för många gäster. TV i sovrummet och en tvättstuga. Stor trädgård med odlingspallar, fina rabatter och ett trädäck. Öppen brasa, gärna i flera rum och ett STORT bibliotek för tusentals böcker!

 Vilken tid i livet har varit din bästa så här långt?
Helt klart nuet! Har aldrig känt mig så levande som nu!

 Vilken restaurang vill du besöka härnäst?
Kul fråga! Någon tapasrestaurang tror jag.

Hur ser inventeringen i ditt liv ut med balansen mellan familj/kärlek/jobb/vänner/hälsa/självförverkligande?
Kärleken är bra, hey we’re getting married. Familjen är bra även om jag känner att David får dra ett något större lass hemma vilket kan ge mig dåligt samvete. Jobbet är bra men jag önskar ju så hett att bloggen ska bli jobb. Vänner är bra, men jag har lite tid för dem tyvärr. Hälsan ska bli mycket bättre och jag ska se till att jag är fysiskt på topp inom några år. Självförverkligande är bra, det är typ den punkten som tar så mycket tid från allt annat för det ska jobbas, bloggas och hållas på med politik. Tack David för att du backar mig i ur och skur.

Vad önskar du mer av 2017 som du saknat 2016?
Ännu mer avslappnad relation till kost och motion, mer motion, mer intjänade pengar på bloggen och FLER LÄSARE såklart!

 Vem vill du önska en extra trevlig dag?
DIG såklart! Att du kommer in hit till mig och läser, delar och kommenterar är fantamej livet alltså! Sån kick, sån lycka, sån vänskap, sånt systerskap. DU ska ha en världsbäst dag idag för du är den mest fantastiska, fabulösa, grymma person ever! <3

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x