Samtliga masker från Peter Thomas Roth

peter thomas roth masker-1
Jag älskar hudvårdsmärke Peter Thomas Roth och alla hans masker. Allt är så fantastiskt bra, flärdfullt och underbart. PTR har en stor serie ansiktsmasker och jag vill ha varenda en. Men eftersom de är rätt dyra vill man ju gärna veta att det man köper kommer användas upp. Det är därför jag hoppade HÖGT av glädje när jag såg att Skincity hade en box med mindre tuber av samtliga masker från PTR. Den boxen finns inte kvar, men jag tänkte ändå skriva lite om alla maskerna och kanske du hittar någon som passar just dig. Vi börjar från vänster och jobbar oss åt höger.
24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm Mask
Ansiktsmaskernas Roll’s royce! En anti-aging mask som innehåller rent 24 karats guld och kolloidalt guld. Passar alla hudtyper och särskilt bra på mogen hy då den har en ”plumsande” effekt. Och som Emma skrev, vem behöver inte lite guld på ansiktet liksom!?

Cucumber gel masque
Detta är en lugnande och svalkande mask som är perfekt att använda efter en dag i solen. Kan användas efter kliniska ansiktsbehandlingar, rengöring av pormaskar, micro-dermabrasion, rakning, vaxning, peeling och elektrolya. Passar även en känslig hy. Jag älskar att ha denna mask i kylen för att få en extra kylande effekt och minska till exempel svullet område under ögonen.

Pumpkin Enzyme Mask
Hej MIN BÄSTA MASK I LIVET! Herreguuuuud vad jag älskar denna! En peelande mask som doftar pepparkaka och kanel. Huden blir sååå slät, får sååå mycket glow och dämpar rodnad, finnar, ärr osv. Jag vill bada i den här masken! Den kommer jag köpa om och om och om…ja ni fattar. I love it!

Irish Moor Mud Purifying Black Mask
En lermask som drar ut orenheter ur huden samtidigt som den är fuktgivande. Den passar alla hudtyper och särskilt dig med fet hy, blank hy eller förstorade porer. Den innehåller  9,000 år gammal svart lera från de irländska hederna som är skördad för hand (!?). Ja, det är värt sina 629 kronor.

Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask
Den här masken har jag även i ordinarie storlek (tack David <3) och är en anta-aging mask med en bas av stamceller från ros, rosolijor, och rosextrakt. Den doftar sååå gott! Huden får mer fasthet, blir jämnare och plumpas upp.

Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask
Detta är en fuktgivande mask som är underbar nu under de kalla månaderna. Passar alla hudtyper och speciellt dig med torr eller fuktfattig hud. Huden känns så återfuktad och skön efteråt och jag vill använda den varje varje dag!
peter thomas roth masker-2
Hur känner ni darlings? Har ni koll på det här med hur man använder masker, hur man vet vad man ska köpa och i vilken ordning saker och ting görs? Eller ska jag göra någon typ av video? Spill it darlings!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
6 år sedan

Jag kan inte annat än hålla med, pumkinmasken är ljuvlig! Jag använder även cleansing gel, serum och c-vitamincremen från samma serie. Min hud har blivit så bra!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Elin
6 år sedan

dör lyxdöden! =)

Maria
Maria
6 år sedan

Enl iten video hade inte suttit fel 🙂 alltid kul att ser hur andra gör.
Har själv precis gjort pumpa maken den river av bra.
Tack för en bra blogg
Kram

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Maria
6 år sedan

kul idé! menar du en video på hur jag applicerar masken? Åh pumpkinmasken är ju jordens bästa någonsin! tack för att du läser min vän!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x