Det var en gång en alldaglig tjej…

håruppsättning koaffyr-1
Det var en gång en alldeles alldaglig tjej som gick till frisören för att bli den vackraste i hela riket. Ja, typ så börjar sagan om gårdagen för åh vad roligt det, åh vad härligt det var att få håret fixat och åh, vilken drömmig frisyr jag fick. Jag kom till min frisör Rebecca, som har salongen Koaffyr, och efter kram, kaffe och lite prat fick jag håret tvättat. Länge och härligt med så gudomlig massage att jag vid något tillfälle kan ha haft munnen öppen som vore jag en liten fågelunge.
håruppsättning koaffyr-2
På Koaffyr används produkter från Keune och ROLIGT tycker jag då jag aldrig testat märket och älskar att testa nya saker. MÅSTE köpa det saltvattensprayet och blow dry spray. Jag fick magisk volym och textur i håret.
håruppsättning koaffyr-3
Rebecka är en av få salonger som använder sig av en klassisk värmehuv, den gör tydligen comeback. Och jag var inte svår att testa! Älskar ju volym och lockigt hår och vem vill inte känna sig som Mad Men:s Joanie för en dag? Håret rullades upp på spolar i olika storlekar.
håruppsättning koaffyr-4
Spray spray spray!
håruppsättning koaffyr-5
Rebecca la på en liten sjalett för att skydda håret.
håruppsättning koaffyr-6
Ja, nu kom bilderna i lite fel ordning kan man tro men nej vi tog av schaletten igen och sen satte vi på den igen.
håruppsättning koaffyr-7
Och så in i huven! Där inne var varmt och blåsigt. Och jag kände mig såååå 50-tal. Efter huven kom den bit jag älskar mest. När man rullar ut rullarna. Det är underbar förväntan varje gång.
håruppsättning koaffyr-8
Va-va-voom! Vilken volym! Rebecca tuperade och lockade och fixade och jag tänkte bara, kan det bli bättre. För den volym jag hade efter lite borstning av lockarna räckte liksom. Men tro mig, det blev bättre. Så mycket bättre.
håruppsättning koaffyr-9
En frisyr som osade gala. Vilken uppsättning. Jag har aldrig haft en såhär fin uppsättning och jag blev nästan som lite rörd. Kan jag bli såhär fin, alltså såhär fin? Och ja, tydligen. Ni kommer få fler bilder på hela min look senare idag men frisyren var uppsatt och längderna svepta och ena sidan. Det var löshår och strass och blingbling så det stod härliga till.

Stay tuned för bilder på håret i closeup och självklart ett inlägg om vår grymma AW igår. Och för guds skull, gå och testa huven hos Rebecka. Det var rena rama magin!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
8 år sedan

Förutom att frisyren ser ut att ha blivit helt fantastiskt flärdfullt så måste jag bara ge en eloge för att du använder konjunktiv – jag har en liten soft spot för sådana nämligen 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
8 år sedan

vad fin du är irene! men nu måste jag lite skamset erkänna att jag inte vet vad konjunktiv är. *rodnar*

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x