Dr Brandt – pores no more cleanser (recension)

Dr Brandt – pores no more cleanser

Denna ansiktsrengöring har fått otroligt bra recensioner och jag som är i en evig kamp för att motverka min hormonella acne hoppade direkt på detta tåg. Jag vet inte riktigt hur jag ska recensera denna produkt. Å ena sidan var den håll den mina finnar i någorlunda schack, men å andra sidan sved den djävulskt mycket när man fick den i ögonen. (och det fick jag varje gång jag masserade in rengöringen över ansiktet). Produkten är ganska dyr, men å andra sidan var den väldigt dryg.

För mig var denna rengöring inte bra. Min hy är normal & torr men acnebekämpande produkter passar oftast bättre för oljig hy. Därför tog denna rengöring bort all olja jag hade i huden vilket lämnade min acneområden otroligt torra men fick samtidigt min t-zon att producera mer olja vilket gjorde mig mer oljig än normalt.

Eftersom människor med acne har mycket olika hudtyper (även om de på apoteket tror att alla har fett hy) vill jag inte helt bortfärda denna produkt. Jag skulle faktiskt vilja tipsa om denna produkt. För om den kan hjälpa dig med acne, som har mer oljig hy än mig, så skulle det göra mig så himla glad för din skull.

Jag kommer inte köpa denna produkt igen, men vill som sagt även slå ett slag för den för er andra med mer oljig hy.

För 105 ml betalar du 390 kr. Det kan låta mycket dyrt men produkten var som sagt otroligt dryg.

Den får 3 § av 5 möjliga.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x