Aurelia miracle cleanser har kommit till Sverige!

aurelia miracle cleanser-1
Om du är ny här ska du få bakgrundsinfon. För det första älskar jag hudvård och för det andra följer jag slaviskt det som hudvårdsgurun Caroline Hiron (här) rekommenderar. När jag såg att Kicks tagit in märket Aurelia probiotic skincare (här) började det vattnas i ögonen och bränna i plånboken. Enda sedan Caroline Hirons skrev om ansiktsrengöringen från Aurelia, deras mirakel cleanser (här), har jag varit som besatt av att få prova den. Och nu är den min!
aurelia miracle cleanser-2
Den här ansiktsrengöringen kommer med en liten muslinduk så att du kan rengöra ansiktet på RÄTT SÄTT. Vadå rätt sätt? Finns det ett rätt sätt? Svar JA! Om du varit hos mig ett tag vet du att jag slaviskt följer tvåstegsrutinen. Alltså att jag alltid rengör ansiktet på kvällen två gånger. Det här är en cream cleanser, alltså en krämig rengöring, som masseras in på torrt ansikte. Sedan avlägsnar du krämen och smutsen med den medföljande muslinduken som du sköljt i varmt vatten. Sedan gör du om proceduren en gång till. Personligen använder jag denna till min första rengöring och sen använder jag Excuviance gentle cleansing cream. Poängen med tvåstegsrutinen är att den första rengöringen tar bort smink och smuts, och den andra rengöringen vårdar och tillför egenskaper.
aurelia miracle cleanser-3
Med ingredienser som kamomill, eucalyptus, rosmarin och bergamott är detta en produkt som lugnar, återfuktar och passar även den känsliga huden. Recension kommer när jag använt denna rengöring ett tag. Åh, lyckan när Sverige får in nya märken. Som julafton är det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christel Holmberg
7 år sedan

Tack för titten på min sida. Synd jag inte såg det förrän nu.. missade ju dig ikväll på minglet. Men det kommer säkert fler chanser 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christel Holmberg
7 år sedan

det får bli på nästa mingel! <3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x