Tips på min bästa concealer

Där, framför MAGISKA luktärter från Botanica miss Lilly, ligger min bästa concealer. Idag kändes som en dag att grotta ner oss i lite hederligt sminktipsande. Charlotte Tilbury, make-up artist to the staaaars har även ett eget sminkmärke som är ren och skär magi. Jag har älskat alla produkter jag testat. Den här concealern är min go to nu!

The retoucher är en plumpande concealer som är perfekt under ögonen, runt näsan och på de rynkor man vill reflektera ljus ifrån. Den smälter in i huden på fantastiskt fint sätt och lite produkt gör stor skillnad. Den täcker också finnar och andra ”problem” på ett bra sätt. Jag är så kär i den!

För dig som vill förkovra dig i sminktes förlovade land hittar Charlottes bästa concealertips här.

Jag har förövrigt haft en väldigt flärdfull morgon. Jag lämnade morgonstöket till David och unnade mig lång och lyxigt frukost på hotel Noble House tillsammans med Klara, Olivia och Carro. Fy tusan vad det är härligt med kvinnor. Inte en enda trist stund. Det är ALLTID skratt, en och annan tår, djupa samtal och efter varje möte känner jag att jag fördjupar min relation med personen. Magiskt är det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x