Housewarming party för badhytten och sailorfest på en båt

För några helger sedan hade min pappa beställt sol. Och som han fick sol sen! Varför denna soldyrkan? JO, för mina föräldrar har köpt en badhytt och det är bara min pappa som sedan firar det med ett housewarming party för hytten. Jag älskar det med min pappa. Always ready for a good party.

De bjöd in familj och vänner och sedan stod pappa med ett glas bubbel i ena handen och stekspaden i den andra och grillade korv.

Det var nog sista sommardagen för säsongen så det blev ett perfekt avslut på sommaren.

”Svensson’s badhytt anno 2019”. Det är nu skyltjäkeln ska sitta uppe i de nästkommande fyra generationerna.

Jag och David svängde förbi och hängde en stund. Sen lämnade vi kvar Estrid som höll hov bland gästerna och åkte själva in till stan.

Olivia, som bloggar på MOE of Sweden, bjöd in på 40-års brakfest på Blå båten och det var sailortema. Jag nailade inte temat då jag och David mest såg ut som två venediggondolärer från 40-talet. Men men, A for effort som man säger! Jag bar iallafall Estrids hatt, blus från Samoon, min nya favoritkjol från Gerry Weber och strappy heels från H&M.

Min gullige man! <3

Vi hittade kompisar! Åsa som nog var absolut helt bäst utklädd! (Var hon ens utklädd!? Tror detta är hennes normala garderob faktiskt). Och Carro!

Vilken pangfest! Hundratals humrar, överfyllda skålar av krabbor, kräftor och räkor. Pajer, bröd, såser, you name it! Och eftersom halva gästskaran bestod av danskar var det väldigt livat vill jag lova.

Och där har du henne! Olivia! En alldeles underbar kvinna som jag är SÅ glad att jag fått lära känna. Se bara så vacker hon är! Men hon är också smart, stark och rolig! Tack Olivia, för att jag fick fira dig!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x