Första manikyren post-baby

Ibland är det bara så himla härligt att få stänga in sig i badrummet, sätta på radion och dra fram alla krämer, scrubs, inpackningar, masker, pejlingar and you name it. Som supergravid och med så himla mycket foglossning var jag rätt slö där på slutet. Det kändes varken kul eller lockande att vara i badrummet när jag kunde ligga nerbäddad bland dunen. Sen kom lilla bebisen och det har varit 3 veckor där prio låg på en dusch om dagen och tandborstning. 

Men så igår fanns både tid och lust för att göra en ordentlig manikyr och renovering av klorna. Stärkande underlack, snabbtorkande överlack och en klarröd klassisk färg, jag valde den fina färgen ”aperitif”. Alltihop från Essie. 

Hur gick det då på BVC idag? Finemang, tackar som frågar. Upp 220 gram sen förra veckan och sen födseln har hon vuxit hela 3 centimeter. Inte klokt va? Som ogräs, fast världens gulligaste ogräs såklart! Och tur som tokar hade vi. När vi kom ut från BVC lös solen så vi tog en sväng om parken och mamma fick lite solstrålar på sitt vinterbleka ansikte. Underbart! Nej, det är en rastlös liten krabat som ligger bredvid mig så jag får nog se till att underhålla henne på en gång. 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Frida Svensson
9 år sedan

just idag känns det inte alls mysigt. Jag är sååå trött och känner mig begränsad av att hon bara vill vara på mig heeeela tiden. Därför är det skönt att du skriver att det blir roligare och roligare. Hur funkar det med din tös och hennes sömn osv?

Lotte
9 år sedan

Så jäkla mysigt med bebis!! Min är 6,5 månad nu och det blir bara roligare och roligare 🙂 Nu sitter hon, säger hej och vinkar. Det händer mycket på bara några månader!!
Kram Lotte

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x