Nya naglar och en kaffe på stan

nya naglar-1
Igår var jag och fixade mina naglar och sedan möttes jag och David upp för lunch innan vi fortsatte med våra respektive frilansande jobb.
nya naglar-2
Vi köpte goda mackor och drack mjuk latte ur goda koppar.
nya naglar-3
Mina nya naglar! Hur snygga? Svagt lavendelila med ett matt överlack.
nya naglar-4
Sista dagen för mina fladdriga byxor. Fy hundan vad kallt det var. Helt plötsligt har jag insett att jag kommer behöva göra utomhus lekar en hel vinter och har tittat på min sirligt opraktiska garderob. Istället för att fylla garderoben med termobyxor, mössor och vantar hängde jag in en ny cocktailklänning istället. Herregud, mina prioriteringar är för tillfället tvek. Så nu måste ni hjälpa mig! vad behöver jag till mig i vinter? Och var hittar jag det? Termobyxor? Regnkläder? Något annat? Och sen ska det köpas pulka, vinteroverall, ullbyxor och vinterkängor till Estrid. Det är SÅ hiskeligt dyrt! En barnoverall för 1500 kr!? My god! Jag hittade iallafall ett bar vinterkängor från Kavat med 20% prisavdrag, så det är ju alltid något.
nya naglar-5
Idag har vi alltså fredag och imorgon åker jag till Stockholm igen. Jag har packat väskan full med böcker och ska göra prick ingenting på tåget förutom att läsa och blogga. Sedan blir det hektiska 24 timmar i huvudstaden innan jag tar tåget hem igen. Efter denna helg blir det inte resa på länge. Då ska jag bara vara hemma och preppa för julmys och den stundande julledigheten. Men än har jag tid hemma. Jag börjar min morgon med en stor kopp kaffe, vinkar hej då till David och Estrid när de åker till föris och sen dyker jag ner i arbete med bloggen. Sen kommer fredagkvällen, då äter vi god mat, tittar på barn-tv och myser med popcorn. Fredagsmys deluxe med andra ord. Efter lunch kommer ett inlägg om ”why having it all is a deathtrap”.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
Sara
7 år sedan

Hej, vilken mysig blogg du har!
Japp, vinterkläder är dyrt. Tradera är toppen om man orkar med det 😀 Annars har KappAhl och Stadium till lite bättre priser. Köp annars dyrt och sälj när hon vuxit ur.

Sara

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
7 år sedan

Tack söta du! <3 Och tack för din kommentar! Bra tips, ska kolla upp det! Men det är som du säger, andra handsvärdet är kanske bra på lite dyrare grejor. Hoppas du tittar in hit igen! Kram på dig

Sandra
Sandra
7 år sedan

Efter att ha stått ute två timmar med min 2-åring i blåst och minugrader förra helgen så stod det hyfsat klart för mig vad vi behöver:

2-åring
Tja, allt.. Allt från skor, strumpor, underställ, mössa som sitter ordentligt över öronen, en sån där fleecepolo och en smidig overall som dom inte ramlar omkull i stup i kvarten. Jag har hittat det mesta second hand, men mössa och fuskpolo känns fräscht att köpa nytt (och inte så dyrt).

36-åring
Varma skor!! Yllestrumpor, yllesulor och helst moonboots. Frös tårna av mig och kunde knappt stå upp under resten av helgen. Mössa och vantar.
Sen är det väl bra med termobyxor om man tänker sig att rulla runt i snön men för en vanlig lekparkstur (inklusive en lååångsam promenad dit och hem) så räcker det med en varm jacka och att hålla sig varm om fötter, händer och huvud. Tycker jag alltså. 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
7 år sedan

Alltså tack för detta! Skriver ner tipsen så pennan glöder! Jag behöver mest täckbyxor tror jag så jag kan sitta i snön med Estrid. Jag har ett par Rallykängor och my gad! Det bästa mina fötter någonsin haft på sig!

Angelica
Angelica
7 år sedan

Jag slår ett slag för underställ då kan man säkert ha fladdriga byxor ett tag till;-)!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Angelica
7 år sedan

var hittar man det då? 🙁

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Vilken sportaffär som helst. Craft eller Kari Traa. Finns också i ull silke på Twillfit.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

åh ull silke låter ljuvligt!

Anette
Anette
7 år sedan

Täckkjol! Så himla bra. Funkar att ha över både kjol och byxor. Går att gömma sina nylonklädda ben påväg till jobbet eller i i pulkabacken. Till parkas eller fuskpäls.
Alltid yllestrumpor. Alltid!
Köper Falke på Twillfit.
Tjocka sulor på skorna.
Se till att hålla låren varma! Kalla lår = kalla fötter har jag lärt mig av Ola Skinnarmo.
That’s all från Norrland 😍

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

Asså, jag vet inte om täckkjol är min look? =) jag har alltid tänkt att det är hemskt opraktiskt?

Anette
Anette
Reply to  Frida G Svensson
7 år sedan

Oh no! Bästa plagget. Har tom haft min ovanpå skidbyxorna i slalombacken. Panikkallt!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x