Veckans to do

veckans to do-1-2
Som jag altid säger ”ny vecka, nya tag” och det är lite extra härligt att säga det denna vecka med tanke på hur kort den är. En riktig lyxvecka. Jag jobbar enbart mån-ons, sen är jag ledig tors-sön. SÅ skönt! Jag har en rolig vecka framför mig och vi kan ju ta en titt på den.

Måndag
Jag börjar min vecka med en dag på advokatbyrån och dagen avslutas med gruppmöte hos Liberalerna i Malmö, inför veckans kommande kommunfullmäktigemöte.

Tisdag
På kvällen ska jag på influencermässa och träffa andra bloggare, bloggare och instagrammare. Jag ska förhoppningsvis gå dit med Caroline och Bossbloggen. Lite glam i vardagen är aldrig fel.

Onsdag
Veckans sista arbetsdag. *paus för änglakörer* På kvällen tar vi bilen ner till Höllviken för middag hos fina Jonas och Madde. <3 Längtar längtar längtar!

Torsdag
Röd dag betyder familjedag. Jag hoppas på fint väder och kanske en liten picnic i parken. På kvällen ska jag ut och äta med Christin, Carro och Olivia + en väldigt fin bloggläsare. Vi ska gå till en, för mig, ny restaurang och jag är mycket pepp! Åh, kvinnor, mat och en smashing outfit! Livet alltså, livet!

Fredag
Jobb-med-blogg-dag och jag älskar det fortfarande. Veckans bästa dag utan tvekan!

Lördag
Denna vecka går verkligen i maten och kvinnornas tecken för på lördagen ska jag gå med bloggtjejligan på AW på Savoy Grill. Vår AW har temat white party så jag måste fixa den perfekta vita outfiten tills lördag!

Söndag
Åh mors dag! Så fint att jag är mamma, tröttnar aldrig på mors dag sen jag själv blev mamma. Jag funderar lite på en hotellbrunch för hela familjen eller kanske en utflykt till Skånes djurpark. Det beror lite på vädret.

En alldeles extra rolig och flärdfull vecka med andra ord. Ibland är livet lite extra härligt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Clara, Bossbloggen
7 år sedan

Låter som en helt fantastisk vecka! Ser verkligen fram emot att få ses och hänga i morgon 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Clara, Bossbloggen
7 år sedan

Ja oförskämt härligt vecka faktiskt och det ska bli FAB att träffa dig ikväll!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x