Tågresa, powernap och mitt livs bästa restaurangupplevelse

stockholm onsdagen-1
Igår morse skjutsade David mig till Centralen i Malmö. Jag hade lite tid att slå ihjäl så jag tog en latte på Espresso house och satt och jobbade lite med bloggen. Väl på tåget läste jag mest hela tågresan, och sov. Herregud vad skönt jag sover på tåg! Och så vips, framme i Stockholm!
stockholm onsdagen-3
Jag checkade in i ett lilla rum på Story hotell Riddargatan och gjorde något som kändes hemskt syndigt.
stockholm onsdagen-4
Jag gick och la mig och sov ännu mer. Mitt på dagen, har ni hört talas om en sådan lyx!? Sen inspekterade jag badrummet.
stockholm onsdagen-5
Dessa godingar stod uppradade i badrummet. Hur söta är inte dessa minisar från FACE?
stockholm onsdagen-6
Hej hej, här är jag!
stockholm onsdagen-7
Innan: resoutfit bestående av jeans och en svart omlottröja. Lite dusch, smink, hårfix och klädbyte och…
stockholm onsdagen-8
E voilá! Svart läderkjol från Lindex och en gammal kashmirpolo. Svarta boots, lite guldsmycken och en rejäl röd pussmun. Redo att ta mig an Stockholmsnatten. Egentligen skulle jag på cocktail hos Advokatsamfundet, men när min fina bloggläsare Anette (som nu är en vän) berättade att hon också var i Stockholm valde jag att skolka. Ett liten fin grupp på fem personer samlades på Miss Voon (här) för att äta gemensam middag. Vi tog in en avsmakningsmeny och jag som är lite nervös för asiatiskt och sushi var hälften förtjust hälften lite ängslig. Men helt i onödan!
stockholm onsdagen-9
Detta var en av mitt livs bästa matupplevelser. Alla rätter var perfektion och jag var som salig. Tänk att det kan vara så här gott muttrade jag om och om igen.
stockholm onsdagen-10
Den här hummertacosen. Det absolut godaste jag någonsin ätit! Hade kunnat äta 30 till.
stockholm onsdagen-11
Vid 23-tiden tackade vi för oss och jag vandrade den korta biten till mitt hotell. Jag svepte in mig i en mjuk tröja, öppnade datorn och redigerade lite bilder. Efter lite kvällsbestyr och borstade tänder sjönk jag ner i sängen och sov som en sten. Jag snoozade en hel timme i morse.

Nu sitter jag och äter lite frukost och ska alldeles strax promenixa den korta biten till Grand hotel för dag 1 av Advokatdagarna. Vi hörs!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
7 år sedan

Hur skönt som helst att ta en tupplur – extra skönt när en har kvällsnöje att vara pigg på. Snygga outfits – tumme upp på dem.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
7 år sedan

det var världens lyxigaste!

Anette
Anette
7 år sedan

Tack för igår❤

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anette
7 år sedan

tack själv! det var hur gott och trevligt som helst!

sandra
7 år sedan

Alltså fy sjutton var UNDERBART det är när en får en sån riktigt bra restaurangupplevelse!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sandra
7 år sedan

det blir ju som ett minne för livet!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x