vecka 44.

Jag läser just nu boken the Secret och är så otroligt inspirerad. Jag tror verkligen att law of attraction fungerar för det har fungerat så många gånger i mitt liv. Jag kommer skriva mycket om det i ett senare tillfälle men kortfattat går det ut på följande.

Lika attraherar lika. Och om jag skickar ut rädsla, oro eller andra jobbiga känslor till universum kommer det attrahera lika och sedan komma tillbaka till mig i högre dos. Medan om jag istället skickar ut tankar som ”jag kommer bli rik” eller bara tankar om lycka, kärlek och drömmar så kommer de attrahera lika och sedan återvända till mig mångdubbelt.

Och jag behöver själv bli påmind om detta. Jag håller på med två för mig nya affärsgrejor och det känns läskigt. Jag övermannas av rädslor, oro och katastroftankar. Men då påminner jag mig om att vända det och skicka ut starka positiva budskap till universum. ”det kommer bli en succé”. ”jag kommer klara det”. ”De kommer vilja jobba med mig” osv.

Jag tycker om att få tro på något högre, något mer än mig själv. Det får mig att känna mig mindre utsatt och att jag är vaktad och har någon på min sida. Det är en betryggande känsla.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x