Things I love: october

Jag tänkte samla alla mina favoriter för oktober. Det jag har dragits till extra mycket och som varit en härlig följeslagare. Eftersom jag har tillgång till PodMe genom mitt samarbete har jag lyssnat i princip dygnet runt på seriemördarpodden. Jag älskar true crime och om du också gör det så vill jag varmt rekommendera denna podd! Läskig, intressant och spännande.

Hos Mathem hittade jag det här receptet på skördesallad och det var så otroligt gott. Har ätit det flera gånger i oktober.

Min hud är lite sisådär under hösten och vintern och en riktig räddare för att hålla min acne under kontroll är dessa peeling pads från Neostrata (adlink).

Mina morgnar har blivit ännu mer mysiga för nu dricker jag kaffe ur min egna mugg med ett K på (adlink). En flärdfull och lyxig kopp som ger mig den rätta känslan vid dagens start.

Höst är ju lika med tända ljus och jag har fyllt på min Nagel med tre nya delar (adlink). Det är verkligen den vackraste av ljusstakar.

Jag är så lycklig att mitt favoritprogram Legendary är tillbaka med en ny säsong. Om du inte sett detta underbara program så bara måste du se den nu! Det är en reality-dansserie där olika hus tävlar i den anrika dansstilen voguing. Det är gag worthy och helt underbart!!!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x