veckonytt #286

Kappahl brukar jag ofta visas upp hos mig men då är det oftast XLNT! Jag ville även slå ett slag för Kappahls vanliga damserie som innehåller så otroligt mycket snyggt till hösten! Som den här gudomligt snygga kavajen (adlink).

Ett par signaturörhängen är väldigt snyggt tycker jag! Dessa från Edblad är diskreta men ändå lite av ett statement (adlink).

Det kan väl inte ha undgått någon att jag älskar, alltså ÄLSKAR, kashmir! Vilken dröm att få ta fram en storleksinkluderande kollektion bestående av kashmirplagg! Under tiden dreglar jag efter den här magiska kjolen från Soft Goat (adlink).

Jag har svårt att hitta stövlar som passar mina vader. Därför dras jag oftare till kängor och boots. Dessa från Ellos tycker jag både är snygga och prisvärda (adlink).

Alltså WOOOOW hur magisk är inte denna kjol från Ellos (adlink). Så snygg att klä ner med en stickad tröja och lika snygg att klä upp med glitter och glamour!

Noooooo!!! Skulle precis klicka hem dessa bara för att se att de var slut i min storlek! I die!! Typ snyggaste skorna jag sett på länge!!!! De finns här (adlink).

Åh vad jag drömmer om den här läderkappan! Den är hiskeligt dyr och inte högst upp på min priolista, men likväl högt uppe på min önskelista! (adlink).

Känns glitter på plaggen fortfarande läskigt? Kör då på ett glittrigt nagellack! Det här från & other stories tycker jag mycket om (adlink).

Men guuuuud! Den ultimata va-va-voom-klänningen!!! (adlink)

Slutligen vill jag smyyyyyga in lite jul här genom att visa denna julduk som precis kommit in hos Ellos! Heeeeelt underbar (adlink).

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x