Veckonytt #255

God förmiddag vänner! Ny vecka! Utanför fönstret blåser den skånska stormen och det är så ruggigt. MEN solen lyser och himlen är blå och det ger mig LIFE!!

Är din hud också sååå torr efter denna vinter? Jag vill bara använda duscholja nu för det känns så lyxigt och samtidigt vårdande för huden. Jag är nyfiken på den här från Verso (adlink). Har någon testat den?

Ett perfekt plagg för tiden mellan vinter och vår är en härlig cape. och HERREGUD vad denna ser lyxig ut! För under tusenlappen blir den din men den kunde lika gärna kostat en nolla till! Den ser så exklusiv och härlig ut! Du hittar den här (adlink).

Jag hittade en härlig artikel om hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för en god sömn. Och jag slukade den eftersom ett av mina mål för 2022 är att prioritera min sömn bättre.

På frågan vilka shampo och balsam jag gillar så är svaret pure volume av Maria Nila. En storfavorit hos mig! Och nu kan du köpa denna duo till nedsatt pris här.

Känner du att din hud är trött och glåmig? Att du är torr och har noll glow? Look no further! Detta är fuktserumet som jag om och om igen återkommer till! (adlink).

Jag tycker att vi använder alldeles för lite pärlor! Det behöver inte vara tantigt! Jag älskar det här vackra halsbandet från Anni Lu (adlink). Och det är på 50% rea! Snacka om att haffa lyx till ett bra pris!

OMG! Budgettips! Perfekt ribbad tröja med en underbar hjärtformad urringning. För under 100-lappen! Japp! Klicka här!

Letar du efter den perfekta partyväskan? Du har hittat den! Denna pärlbeströdda hårda clutch från Cult Gaia är perfektion! (adlink)

OMG! Perfektion! Lyxiga mules från Toteme! I’m in love!

Vi avlutar veckans veckonytt med lite glitter för jag ÄLSKAR glitter! (adlink) Dör för denna blusen!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x