veckonytt #284

Vilken fin helg vi haft! Estrid hade sin första övernattning med en kompis som sov här. Det var det gulligaste och mysigaste! Jag har fått tillbaka min inspiration och kommit ur min svacka som jag haft ett tag. Jag har nämligen känt att mina sociala kanaler och mitt innehåll är dödstråkigt! Men nu är jag peppad igen! Vi kickar igång veckan med härlig inspo!

Jag blir alltid mer sugen på färg ju varmare tempen visar. Den här klänningen är ju helt otroligt! (adlink)

Och den här klänningen då! DÖR! (adlink). Men tyvärr finns den bara kvar i mindre storlekar men om det passar dig så bara måste du spana in denna klänning!

OTROLIG kostym!!!!! Färgen! Materialet! modellen! Prick exakt såhär vill jag se ut i vår!! (adlink)

Och detta då!!!! Wow wow wow! Lite lätt utsvängda läderbyxor! Helt otroliga! (adlink) Matcha med en läderjacka för en coolare version av kostymen!

Om det är ett plagg jag är extra sugen på i vår så är det en styv vit skjortklänning med cutouts. (adlink) Denna är typ den finaste jag någonsin sett! Magisk!

Söker du en flowig oversized klänning? Look no further! Den här t-shirt maxiklänningen är otrolig! Och färgen är ju verkligen wow! (adlink)

Korsetten och tubtoppen är såååå inne i vår! Bär den som den är eller varför inte testa en styling jag älskar! Sätt tubtoppen över en skjorta. Sjukt snyggt! Den här tycker jag mycket om med det plisserade tyget och den fantastiska färgen (adlink).

Nu kommer tre kjolar som är så trendiga i vår! Det är såklart minikjolen. Den fortsätter att vara modern! Här är en fin stickad version som jag tycker mycket om (adlink).

Även minikjol i satin är otroligt snyggt! (adlink)

Men den kjolmodell som jag är allra mest sugen på är den lite längre jeanskjolen! (adlink) Den kommer bli så trendig och det är ett klassiskt och väldigt snyggt plagg.

Ha nu en underbar start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x