Instafavoriter – december

Här är nio bilder som inspirerat mig mycket i december. Ska vi titta? Kanske du hittar något nytt favoritkonto att börja följa?

@biancaingrosso är superstylish i skidbacken och ger mig major inspiration inför vår skidresa i januari! Nu vill jag hitta en riktigt härlig skidoverall.

@victoriaskoglund Luktärter! Ja, Victoria påminner mig om att det är dags att börja planera och köpa frön, lökar och knölar för 2022. Magiskt!!

@34kvadrat Jag sparade ner denna bild eftersom jag och David är sugna på att sätta in takfönster i vårt sovrum. Vi har ett stort sovrum och jag gillade hur de inrett där inne. Bra inspo!

@venswifestyle åh denna lyxiga kvinna! Quiltade täckbyxor med höga klackar! Inte så praktiskt men ack så snyggt! Skorna är förresten från det coola samarbetet mellan Gucci och Balenciaga!

@ninasandbech är instagrams mest färgglada kvinna! Här visar hon att bylsiga vinterkläder fortfarande kan vara galet snyggt. WOW!

@roses_cloud När jag ser denna bild blir jag så sugen på att börja bygga naglar igen. Jag får aldrig till längden och styrkan i nageln på egen väg. Älskar manikyren med de vågformade strecken.

@breemccann Jag bara älskar denna kvinna! Och denna bild. Jag blir inspirerad att satsa helhjärtat 2022 på att alltid vara mjuk, varm och solbränd. Hehe! Spana in hennes konto för bodypositive goodness!

@inredningsfotografen Jag sparade denna bild för de två tavlorna i bakgrunden. Jag är sugen på att testa att göra egna spackeltavlor och sparade ner denna bild. Vi får väl se om jag klarar av att göra något liknande.

@jenniferlake Även detta är en färgglad kvinna på instagram! Hon får mitt att vilja använda mer färg, tyll och rosetter! Hon lever som i en Alice i underlandet-värld där allt är så gulligt, stylish och färgglatt. Jag älskar det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x