Veckonytt #217

Då välkomnar vi en ny vecka, som för min del börjar något knasigt. Idag är det tydligen studiedag på förskolan vilket vi blev påminda om igår. Så går det när man inte håller koll på sin kalender. Det var inte riktigt vad jag och David hade planerat för denna dagen. Men vi får laga efter läge och växla plugg/jobb med att vara med Estrid.

Dock är veckans veckonytt precis lika underbart som vanligt och sprängfyllt av inspiration. Jag håller på att tittar igenom alla modevisningar för våren 2021 och hittade då Cihan Nacar. Alltså ge mig en röd matta och denna designer kommer vara min hovleverantör! Wow säger jag bara!

H&Ms nya designsamarbete är med Simone Rocha och jag vill ha ALLT! Alltså HERREGUD vad mycket snyggt. En kollektion helt i min smak. Den släpps snart och här kan du spana in alla plaggen.

Lifegoal för våren är att ha massa söta små pyjamasar med shorts och matchande linne. Detta set från H&M är himmel (adlink).

Jag har ju min Gua Sha men jag har ingen skin roller. Den här är jag riktigt nyfiken på. Det är ju så mysigt att sitta på kvällen framför tv:n och samtidigt ge sig själv lite ansiktsmassage.

Jag älskar doftljus som luktar fikon och därför är jag jättesugen på att köpa denna från Victor Vaissier. Lyxiga ljus men till ett bra pris. I love! Du hittar detta doftljus här (adlink).

Den här blusen är nyinkommen hos Carin Wester för Åhléns och jag tycker den är helt ljuvlig med pussmönstret. <3 Du hittar den här (adlink).

Till alla er som letar efter perfekta fluffiga tofflor! Gina tricot har fått in dessa underbara gosiga saker.

Även Lindex har börjat få in helt underbara vårnyheter. Som dessa vida vita jeans! Magi!

Dessa klassiska och eleganta lampor från Fritz Hansen är helt ljuvliga tycker jag. Perfekt som belysning i sovrummet eller vid soffan.

Ännu en MAGISK godbit från Lindex. Om jag hade haft den rätta storleken hade jag köpt den på studs! Typ snyggaste kjolen jag sett i LIVET!

Ha en underbar start på veckan min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x