Veckonytt #215

Då vart det sportlovsvecka för oss här nere i södra skåne. Estrid ska vara hemma hela veckan och jag ska balansera jobba och hänga med henne. Nu behöver jag tips på vad vi kan göra denna vecka!

En sak vet jag iallafall och det är att vi bara måste kicka igång veckan med ett veckonytt. Spana in denna ansiktsolja från Exuviance som är ny (adlink). Den ser helt amazing ut och jag är så sugen på att testa.

Detta är en av de coolaste koftor jag sett! I love it! Du hittar den här (adlink).

Här är ännu en helt fantastisk kofta från & other stories (adlink). Den skapar starkt villhöver hos mig!

Just nu tänker jag på min trädgård och min odling hela tiden! Jag hittade dessa runda pallkragar hos Byggmax och jag kommer definitivt lägga en beställning.

En helt perfekt baströja till ett grymt bra pris!

Wow vilken fantastisk jacka i fuskläder. Jag är så inne på att möta våren i härliga pasteller! Du hittar jackan hos Monki (adlink). Den finns också i svart!

Lindex har fått in massa härliga nyheter. Som denna ljuvliga topp.

Och dessa grymt snygga byxor som ser så lyxiga ut.

Jag bloggar om dessa titt som tätt men det är den vackraste sko som finns!

Kragen fortsätter vi ha på oss i vår. Och om du är lite försiktig av dig och inte är redo att köpa ett plagg med en stor krage är det ett så bra alternativ att köpa en löskrage. Denna från Arket är ren perfektion tycker jag (adlink).

ha en underbar vecka!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x